Sayfa 69/1024 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bazı arkadaşlar tarafından yazılan oranların maalesef gerçek olmadığını düşünüyorum keşke bu oranlar olsa ama yok !!
    ingbank %12.5 web sitesinde teyid edilebiliyor. Şu an hesabımdanda bu oranı teyid edebiliyorum.Eğer bu faiz oranını 1 yıl için uyguluyorsa şu anda buradaki TL oranlar düşük bile kalmış olabilir. Zira ing nin 12.5 günlük aylığa vurunca 12.55 civarına geliyor. Odea burgan tbank üçlüsünün minimum 12.75 - 12.90 aralığına bugün itibariyle çıkması lazım.

17 mart tarihinde bu oranlara ek 0.50 ila 0.75 ekleneceğini düşünyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bazı arkadaşlar tarafından yazılan oranların maalesef gerçek olmadığını düşünüyorum keşke bu oranlar olsa ama yok !!
    Sayın bahri, yıllardır bu forumu takip ederim. Arada bir sadece oran paylaşırım. İsterseniz özelden daha fazla detay da verebilirim. Kimsenin kimseye yalan borcu olduğunu düşünmüyorum. Saygılar.

Sent from my Discovery Elite using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ingbank %12.5 web sitesinde teyid edilebiliyor. Şu an hesabımdanda bu oranı teyid edebiliyorum.Eğer bu faiz oranını 1 yıl için uyguluyorsa şu anda buradaki TL oranlar düşük bile kalmış olabilir. Zira ing nin 12.5 günlük aylığa vurunca 12.55 civarına geliyor. Odea burgan tbank üçlüsünün minimum 12.75 - 12.90 aralığına bugün itibariyle çıkması lazım.

17 mart tarihinde bu oranlara ek 0.50 ila 0.75 ekleneceğini düşünyorum.
    büyüklerde 11.85 veren ben görmedim hemde 250k için !! eğer büyükler 11.85 veriyorsa hemde eski müşteri ve 250 k için o zaman diğerlerinin 14 e doğru yelken açması lazım eğer son 1 hafta içinde bir artış olmamışsa oranlar büyüklerde 10.80 11.00 civarıydı ! buradaki oranları görünce acaba mt beni mi kekliyor diye baya bir şüphe ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Manouche Yazıyı Oku
    Sayın bahri, yıllardır bu forumu takip ederim. Arada bir sadece oran paylaşırım. İsterseniz özelden daha fazla detay da verebilirim. Kimsenin kimseye yalan borcu olduğunu düşünmüyorum. Saygılar.

rica ederim sadece bana yüksek geldi bu aldığınız oranlar şubeden mi yoksa e-mevduat mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    rica ederim sadece bana yüksek geldi bu aldığınız oranlar şubeden mi yoksa e-mevduat mı ?
    Şubeden alınmış oranlardır. Vakıfbank 11,30 dan başlamış 11,80'e kadar çıkmıştır. İki banka şubesi ile de yıllardır çalışırım. Ayrıca bu enflasyona bu oranlar sıfır getiridir. [emoji3]

Finans temdite 12.05 mi veriyor.ben sordugumda enparali oldugunuz icin sizi yeni sayamayiz diyolar baskasi adina acilirsa oluyormus oda 1ay sonra1.1.25 puan dusus bahriye katiliyorum sizinki parada bizimkini neden paradan saymiyorlar .mtye israrla sordum sadece 1kez h.g orani verriim istersen diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Finans temdite 12.05 mi veriyor.ben sordugumda enparali oldugunuz icin sizi yeni sayamayiz diyolar baskasi adina acilirsa oluyormus oda 1ay sonra1.1.25 puan dusus bahriye katiliyorum sizinki parada bizimkini neden paradan saymiyorlar .mtye israrla sordum sadece 1kez h.g orani verriim istersen diyor.
    Finans dışardan getirirsen hesap eskide olsa yeni müşteri oranı verir. Dediğiniz gibi enparadaysa kabul etmez. O yüzden bu oranı verebildi. Önümüzdeki ay muhtemelen düşer.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    bende anlamadım ben daha 11 li rakamlarıı göremedim büyüklerde !! bende sıkıntı var sanırım

Sayfa 69/1024 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •