bazı arkadaşlar tarafından yazılan oranların maalesef gerçek olmadığını düşünüyorum keşke bu oranlar olsa ama yok !!
bazı arkadaşlar tarafından yazılan oranların maalesef gerçek olmadığını düşünüyorum keşke bu oranlar olsa ama yok !!
ingbank %12.5 web sitesinde teyid edilebiliyor. Şu an hesabımdanda bu oranı teyid edebiliyorum.Eğer bu faiz oranını 1 yıl için uyguluyorsa şu anda buradaki TL oranlar düşük bile kalmış olabilir. Zira ing nin 12.5 günlük aylığa vurunca 12.55 civarına geliyor. Odea burgan tbank üçlüsünün minimum 12.75 - 12.90 aralığına bugün itibariyle çıkması lazım.
17 mart tarihinde bu oranlara ek 0.50 ila 0.75 ekleneceğini düşünyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
büyüklerde 11.85 veren ben görmedim hemde 250k için !! eğer büyükler 11.85 veriyorsa hemde eski müşteri ve 250 k için o zaman diğerlerinin 14 e doğru yelken açması lazım eğer son 1 hafta içinde bir artış olmamışsa oranlar büyüklerde 10.80 11.00 civarıydı ! buradaki oranları görünce acaba mt beni mi kekliyor diye baya bir şüphe ediyorum![]()
Sayın bahri, yıllardır bu forumu takip ederim. Arada bir sadece oran paylaşırım. İsterseniz özelden daha fazla detay da verebilirim. Kimsenin kimseye yalan borcu olduğunu düşünmüyorum. Saygılar.
Sent from my Discovery Elite using hisse.net mobile app
Şubeden alınmış oranlardır. Vakıfbank 11,30 dan başlamış 11,80'e kadar çıkmıştır. İki banka şubesi ile de yıllardır çalışırım. Ayrıca bu enflasyona bu oranlar sıfır getiridir. [emoji3]
Sent from my Discovery Elite using hisse.net mobile app
Yer İmleri