Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. matrikste derinlik düzgünmü sizde

2.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    164.425 reverse kısa.
    yine şuursuzca
    Ustam tebrikler....
    Ve fegat uranın üstünde,danaya verilen vitamin,d*****n burnundan duman çıkartarak goşturur daniyy....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

3. X30-X50 da bir cok sisirilen ve surundurelen hisse var. Asiri primlenmis olanlari dahada sisiriyorlar. Yerde surundurduklerini ise dahada berbat ediyolar... Primli olana giremeye cesaret edemiyorsun. Ama goturmeye devam ediyorlar.....Bu defa Primsiz kalanlara yoneliyorsun...Ordada seni yuz ustu camura yatiriyorlar....sanki yatirimciya inat yapiyorlar...Borsada boyle karisik bir donemi hic hatirlamiyorum. ...

Elbette zaman her seyin caresine bakacaktir.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    X30-X50 da bir cok sisirilen ve surundurelen hisse var. Asiri primlenmis olanlari dahada sisiriyorlar. Yerde surundurduklerini ise dahada berbat ediyolar... Primli olana giremeye cesaret edemiyorsun. Ama goturmeye devam ediyorlar.....Bu defa Primsiz kalanlara yoneliyorsun...Ordada seni yuz ustu camura yatiriyorlar....sanki yatirimciya inat yapiyorlar...Borsada boyle karisik bir donemi hic hatirlamiyorum. ...

Elbette zaman her seyin caresine bakacaktir.
    O yerde süründürülenler açığa satış olanlar olmasın..

5. Benim hala elim gitmedi açığa basmaya, bekliyorum. Garantiyle tutuyorlar, ona satış gelirse basarım ben de.

6. bende derinlik düzgün çalışmıyor...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beğenmezler tabi anadolunun küçük bir ilinde 3 esnaf wsnaf dediğimde kelli felli esnaf geçen 2 ayda tümosan jant ve luks de 4 milyon kazanmışlar. Adamların koydukları para 3 milyon civarı bide aracılık yapana %10 vermişler şimdi herkes boktan kağıtlardqn 2 kat 3 kat kazanma derdindeler
    adamlar çok organize jants a 1.000 tl fiyat veriyorlar inananda çok var ama bu adamlar 450-550 arasında nevar ne yok satıyorlar az lotlarla 1.000 e çekerler mi çekebilirler oradandan hergün taban kimse almaz kimse satamaz
    yazdığım gün kağıt 502 kapatmıştı.
    adamlara güvenemiyorsun ki kağıt nerelerden buraya gelmiş daha gidecek neresi var diyorsun
    ama adamlar götürüyor cuma günü bas 50.000 tl kağıda
    bugün 60.000 tl
    bul karayı al parayı
    yerine bas parayı jants a dön köşeyi
    orsa değil kumarhane
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Gevşeyen çöp lerde tavan tavan bir tura daha hazırlanılıyor gibi bir hava sezinledim..
    diyorum ya tuhaf iş jants da 2-3 tur atmışlardı şimdi yeni bi tur atıyorlar gibi
    bir halt olacağı yok.

8. nuri long diyor...

Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •