Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 30.12.2022 tarihli kararı doğrultusunda, Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2023-2027 yıllarını kapsayacak şekilde 5 yıl süreyle uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının 450.000.000,00 (dört yüz elli milyon) Türk Lirası'na arttırılması amacıyla Şirketimiz Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde yapılması planlanan tadillere ilişkin uygun görüş verilmesi talebiyle 06.01.2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
Bedelsiz hayırlı olsun arkadaşlar.
Tekrar tavan serilerinde görüşmek üzere. sağlıcakla kalın.
Onayi alirlar yakin zamanda. Anlasilan aceleleri var. Onayi alir almaz sermayeyi artirirsa sasirmam.
Buda burada kayitta dursun bakalim.
Bu arada hafta basi 5 tavan bekliyordum. Bugun 5. Tavana cok yaklastik. Oradan beklentime paralel fiyat gorulmesi munasebeti ile az biraz 6250 den cikis yaptim. Ana lotlar tasiyorum. Umarim cok kisa zamanda guzel haberi aliriz.
Ytd
Cok tesekkurler Mercek hocam iyi aksamlar.
Helal olsun olurmu öyle şey ben yanlış anladığınızı tahmin ettim bu hissede 4 tavan sonrası bu günkü işlemlerden dolayı bürüt takas açığa satış alış yasak gelebilir diye düşündüm ben uzun süre beklememin meyvesini aldım hedefim biraz daha yukarısı idi lakin bu gün ters köşe yapabilirler düşüncesi ile hareket ettim güzel temennimiz için teşekkür ederim umarım her daim ky arkadaşlar kazanır büyükler her türlü kazanıyorlar takibe devam hayırlı akşamlar olsun ✋
Bence bu vbts miz , aralik ayi gibi sancili gecmeyecek. Kisa zaman sonra zirve tazeleyip brüt yiyebiliriz diye dusunuyorum. Gorecez bakalim .beklemeye devam
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Yer İmleri