Sayfa 69/1008 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ons ne zaman 2 bini geçse biri alıp zopayı vuruyor.

Onsu tutmak kimin ne işine geliyor bilmiyorum da var orda bi dalga.
    altın 20 yılda bir palazlanıyor 12 sene oldu daha 7-8 senesi var yani 203o da dünya da büyük krizler savaslas vs olabilir )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    farkında mısınız ? neden muhalefet partileri tarsus kazısı konusunda sus pus ? niye başta kemal amca çıkıp da, o kazıda ne buldunuz açıklayın niye saklıyorsunuz diyemiyorlar? çünkü bazı şeyler siyasetçilerin üzerindedir memleket meselelerinde.... ayasofya'nın açılışında gökyüzüne yansıtılan o hologramla dünyaya verilen mesajı anlamak lazım. pokerdeki gibi müthiş bir koz var elimizde... başta en tırsanı da vatikan a.ş. /// İsrail'in , büyücü majisyen hahamların o kadar da umurunda değil açıkçası... esas Vatikan a.ş. ve bağlantılarının kurduğu muazzam finans ağı tırsan... masayı iyi okumak lazım.
    Ne çıkmış ki kazıda?

3. Türkiye, 2021 yılında küresel kara para aklama ve terör finansmanını izleyen kuruluş FATF’in gri listesine alındı. Bakan Şimşek, dün gece komisyonda yaptığı konuşmada FATF’nin gri listesinden çıkmak adına hemen hemen tüm kriterlerin sağlandığını ve son aşama olarak kripto yasasının çıkarılmasının ardından kuruluşun standartlarına tam uyum sağlanacağını dile getirdi.

Söz konusu kripto düzenlemeleriyle ilgili bilgi veren Şimşek, çalışmalarda son aşamaya gelindiğini ve tasarısının yakın zamanda TBMM’ye sunulacağını söyledi. Geçen haftadan bu yana Türkiye’de gündemde kalmaya devam eden kripto piyasasına yönelik düzenlemeler, son olarak 2024 yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nda yer aldı.

Yapılan açıklamada bu yıl dijital varlıkların vergilendirilmesi ve kripto varlık platformlarının düzenlenmesine ilişkin maddelerin hayata geçirilmesinin planlandığı aktarıldı.

4. ciddi söyluyorum su sıralar endeks tpki vermeli essek olmalı eksi olmak icin

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ons ne zaman 2 bini geçse biri alıp zopayı vuruyor.

Onsu tutmak kimin ne işine geliyor bilmiyorum da var orda bi dalga.
    Dolar bazlı açık ara en kötü yatırım. Türkiye de ise dolardan dolayı özellikle uzun vadeli BES yatırımı için bir alternatif.Yoksa alınacak tutulacak birşey değil .Son 5 ayda 2000 üzerinden bu kaçıncı basış ben saymayı bıraktım.

6. Sasa bugün de yerinde duramıyor, acaip trade fırsatı veriyor. Kısrak gibi tahtacisı, hop aşada hop yukarda
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sasa bugün de yerinde duramıyor, acaip trade fırsatı veriyor. Kısrak gibi tahtacisı, hop aşada hop yukarda
    Risk azalma hareketleri onlar......büyük paranın gücü.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dolar bazlı açık ara en kötü yatırım. Türkiye de ise dolardan dolayı özellikle uzun vadeli BES yatırımı için bir alternatif.Yoksa alınacak tutulacak birşey değil .Son 5 ayda 2000 üzerinden bu kaçıncı basış ben saymayı bıraktım.
    2012 den bu yana dolar bazlı pek bir şey kazandırmamis En tepeden alan için. BIST çöplüğünde 2012 den bu yana bir sürü endeks hissesi var o günkü dolar fiyatının 5 te biri fiyatına işlem gören. Altından zarar edeni bugüne kadar görmedim. Forexte felan işlem yaoiyorsundur ona bir şey demem.

Sayfa 69/1008 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •