Sayfa 68/1008 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Reis gözünü kapa parmağını koy ekrana hangisi denk gelirse ..ne işin var Allaşkına TekA / TA
    Bak memed de diyor zaten ..katılıyorum
    Ben tekniğe inanmam, benim içinde teknik yoktur ama memedabi gibi teknik analiz yapanlara saydırmam, sonuçta emek veriyor belki de teknik ile kazanıyordur. Bilemeyiz
    Bunun için kavga etmeye gerek yok, nassa borsada fırsatlar hiç bitmez, hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

2. BIST10 alıp diğerlerin satıyor gibi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bugün kredililerin günü faizler kol gibi

Bu kadar sopala bırakmaz ..akşama zil sesini beklemek lazım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Berbat bir gün geçirdik lastik fren patladı / yağmur yağdı üztüme yepisyeni göyneğim ıslandı / benzin pitti köprüde paramız yok üstümüzde / saçım iğrenç durumda nalet bebe bu güne / bir kaç iyi adam gidiyorduk tisco dans kızlara / muhterem'de tombalacıyla kokoreç yerken bulduk kendimizi ... sen plan yaparsın Pala Jaws-ı Sani gülermiş....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bozkurt burda hiçbir şeyin kesinliği yok ..bu mecra böyle

yine de kerteriz alacağın verilere bakmakta fayda var

Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    7500 de tutunma çabası devam ediyor. Kasımda satıcılı başladı. Seans öncesi coşku bir anda bitti. Yeni hedef 7400 gün içinde görürsek dururmuyuz? Dün 7600 kırılınca bugun ku tepki de satış fırsatı olarak kullanıldı. Ancak satıcılar hala satmak istiyor. Alıcı malı görünce kaçıyor. Bu durumda 7000 lere inmek süpriz olmaz.
    Tedirginlik devam ediyor....savaş yayılma riski çok yüksek.....spek bile korkuyor......ilginç olan atın ve gümüş ons düşüşte feyk mi.....onu akşam anlayacaz.....

7. ons ne zaman 2 bini geçse biri alıp zopayı vuruyor.

Onsu tutmak kimin ne işine geliyor bilmiyorum da var orda bi dalga.

8. 815 binlere alışları yazdık bakalım..

Sayfa 68/1008 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •