endeks günlük saatlik fena degil ama aylık ve haftalıkta siskin olan borsanın düzeltme yemesi uzun süren AYI ya isaret 2018 yılı benzeri seyler ...
endeks günlük saatlik fena degil ama aylık ve haftalıkta siskin olan borsanın düzeltme yemesi uzun süren AYI ya isaret 2018 yılı benzeri seyler ...
Yatırım tavsiyesi değildir.
benzer düşünüyorum. iki şirketin piyasa değeri çok yakın.
ama 130 milyar harcayıp ereğliyi değil sadece isdemiri kurmamız bile şüpheli. limanlar, fabrika müştemilatı diğer yapılar falan derken dev gibi fabrikalar bunlar. ve üretim alternatifi haddehaneler bunlara göre çok maliyetli ve küçük.
Astor pahalı değil uçuk dd 7 fk 32- PD DD 16
ben de görünen
Kime göre neye göre pahalı yada ucuz.
Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti
Birde pahalı demek, yükselmeyeceği anlamına gelmiyor.
Ucuz demek te düşmez anlamına gelmediği gibi...
Mantık ile borsada para kazanmak, çok zordur
Hamdım Piştim Yandım
7500 de tutunma çabası devam ediyor. Kasımda satıcılı başladı. Seans öncesi coşku bir anda bitti. Yeni hedef 7400 gün içinde görürsek dururmuyuz? Dün 7600 kırılınca bugun ku tepki de satış fırsatı olarak kullanıldı. Ancak satıcılar hala satmak istiyor. Alıcı malı görünce kaçıyor. Bu durumda 7000 lere inmek süpriz olmaz.
Ben sasa ya bakarım, zopa yemiyorsa endekiste sıkıntı yoktur![]()
Hamdım Piştim Yandım
farkında mısınız ? neden muhalefet partileri tarsus kazısı konusunda sus pus ? niye başta kemal amca çıkıp da, o kazıda ne buldunuz açıklayın niye saklıyorsunuz diyemiyorlar? çünkü bazı şeyler siyasetçilerin üzerindedir memleket meselelerinde.... ayasofya'nın açılışında gökyüzüne yansıtılan o hologramla dünyaya verilen mesajı anlamak lazım. pokerdeki gibi müthiş bir koz var elimizde... başta en tırsanı da vatikan a.ş. /// İsrail'in , büyücü majisyen hahamların o kadar da umurunda değil açıkçası... esas Vatikan a.ş. ve bağlantılarının kurduğu muazzam finans ağı tırsan... masayı iyi okumak lazım.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri