Sayfa 69/388 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3101 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bende dertliyim bu mobilden 1997 yılından beri hala kullanıyorum,hiçbir kıyağını görmedim,bir ara ev interneti olan süper onlineyi kullandım telekoma kızdığımdan,bu daha berbat çıktı Türknete geçtim vpnli,istediğin siteye giriyorsun,dğerlerinde bu özellik yok,yanlız son zamanlarında sağlayıcılarda sorun var çünkü veri hızı çok düştü.

ÇAYKUR, çay fiyatlarına ortalama %24 zam yaptı- Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

UEFA, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda kazanılan Avusturya maçında A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'ın eliyle bozkurt işareti yapması nedeniyle 2 maç ceza verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan:
    -Enflasyonda düşüş daha yeni başladı, hızlanarak devam edecek
    -Bu son enflasyon rakamlarından sonra faizler düşmeye başladı. Dün hem 2 yıllık hem 5 yıllık hem 10 yıllık bütün faizlerimiz düştü
    -Büyük ihtimalle Eylül enflasyonu açıklandığında 50’nin bir tık altı olabilir

Erdoğan: En büyük sorunumuz hayat pahalılığı. En adaletsiz vergi enflasyon. O nedenle dar gelirlilerimize, asgari ücretlimize, emeklilerimize yapacağımız en büyük iyilik popülizm yapmadan enflasyonu kalıcı bir şekilde tekrar tek haneye düşürmek

Erdoğan:

"(Merkez Bankası) Brüt rezervimiz yaklaşık 145 milyar dolar. Mart seçiminden bu yana swap hariç net rezervlerdeki iyileşme neredeyse 80 milyar dolar civarı."

Sinan Ateş davasında ara karar verildi. Davada 10 sanık tahliye edilirken. Dava 19 Temmuz'a ertelendi. 19 Temmuz'da savcı mütalasını açıklayacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: En büyük sorunumuz hayat pahalılığı. En adaletsiz vergi enflasyon. O nedenle dar gelirlilerimize, asgari ücretlimize, emeklilerimize yapacağımız en büyük iyilik popülizm yapmadan enflasyonu kalıcı bir şekilde tekrar tek haneye düşürmek
    Yapsın katlamalı zamları vergileri çıksın laga luga yapsın

Sayfa 69/388 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •