Sayfa 690/1027 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rapsody Yazıyı Oku
    Brent ve ons a fena çakıyorlar

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2020 ikinci yarıya kadar altında beklenmez

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Varil 69.05 civarı olabilir bu seviyenin altı bu ay mümkün olmaz %10 ihtimal temmuz 66.10 varil mümkün ... USD /TL 4,651 civarı mümkün olabilir. Bu fiyatlamalara göre hesap yapılabilir gibi... Altın ons 1243 altına sarkmadıkça global oyuncular pozisyon değiştirmez sanıyorum. Bol kazançlar
    O rakamlara gore indirim gerekir dolar 4.60 çivarıyken zam yaptılar en son varilide 72 dolardı

3.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Yeşili yaktı arkadaş..4.5046 altında 240 Min kalmadıkça yeşil devam.Bakalım.Lambaya püf demeden kaça kadar gidecek ? Giderse tabi

4.6555 altında 240 Min kalmadıkça ; olarak güncelleyelim

Ahmetg Guest
    Brent ile WTI yani Amerikanin urettigi petrolun fiyati arasindaki fark tarihindeki en yuksek duzeyde

Bunun sebebide kaya petrolu uretiminde patlama var fakat bunu rafinerilere ve dis piyasalara tasiyacak boru hatti kapasitesi yetersiz

Ama hala uretimde artis var ve bu artisin duracagida yok. Yani Brent petrolundeki su andaki fiyat asiri yuksek ve bu zamanla dusecektir

Elbetteki Amerikan petrolu bir sekilde piyasaya akmaya baslayacak ve fiyatlar dengelenecek. Ben piyasanin bu kadar buyuk uretimi eritebilecegini zannetmiyorum

Ha bu arada Tesla elektrikli araba uretimini rekor seviyeye tasimaya basladi. Heryerde ucuz yani Tesla 3 modelini gormeye basladim. Hem Cin de hemde ABD de elektrikli araba uretiminde rekorlar kiriliyor ama toplami orani hala %2 civarinda. Fakat boyle giderse eninde sonunda petrol fiyatlarini vuracak

Hem ABD petrol uretimindeki rekor artis hemde elektrikli araba satislarindaki beklenen patlama sonucunda en fazla 10 seneye kalmaz diyorum bu petrol fiyatinin cakilmasi. Tabi ortadogu icin bu bir felaket demek. Ama bu baska bir tartisma konusu

https://insideevs.com/monthly-plug-in-sales-scorecard/

https://www.freightwaves.com/news/20...-frac-trucking

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Brent ile WTI yani Amerikanin urettigi petrolun fiyati arasindaki fark tarihindeki en yuksek duzeyde

Bunun sebebide kaya petrolu uretiminde patlama var fakat bunu rafinerilere ve dis piyasalara tasiyacak boru hatti kapasitesi yetersiz

Ama hala uretimde artis var ve bu artisin duracagida yok. Yani Brent petrolundeki su andaki fiyat asiri yuksek ve bu zamanla dusecektir

Elbetteki Amerikan petrolu bir sekilde piyasaya akmaya baslayacak ve fiyatlar dengelenecek. Ben piyasanin bu kadar buyuk uretimi eritebilecegini zannetmiyorum

Ha bu arada Tesla elektrikli araba uretimini rekor seviyeye tasimaya basladi. Heryerde ucuz yani Tesla 3 modelini gormeye basladim. Hem Cin de hemde ABD de elektrikli araba uretiminde rekorlar kiriliyor ama toplami orani hala %2 civarinda. Fakat boyle giderse eninde sonunda petrol fiyatlarini vuracak

Hem ABD petrol uretimindeki rekor artis hemde elektrikli araba satislarindaki beklenen patlama sonucunda en fazla 10 seneye kalmaz diyorum bu petrol fiyatinin cakilmasi. Tabi ortadogu icin bu bir felaket demek. Ama bu baska bir tartisma konusu

https://insideevs.com/monthly-plug-in-sales-scorecard/

https://www.freightwaves.com/news/20...-frac-trucking
    Ek olarak birde şu an önemsiz gibi görünsede kanola bitkisinden üretilen kanola yağı %2 %3 civarı akaryakıt ürünlerinde karışım olarak kullanılmaya başlandı.. Bu oranın arttırılmasıda mümkün çevre kirliği kriterlerine kadar.. orta vadede petrole bağımlılığı bir miktar etkileyebilecek bir gelişme olduğunu düşünüyorum..
    hakuna matara....memento mori.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Ek olarak birde şu an önemsiz gibi görünsede kanola bitkisinden üretilen kanola yağı %2 %3 civarı akaryakıt ürünlerinde karışım olarak kullanılmaya başlandı.. Bu oranın arttırılmasıda mümkün çevre kirliği kriterlerine kadar.. orta vadede petrole bağımlılığı bir miktar etkileyebilecek bir gelişme olduğunu düşünüyorum..
    amerikada ethanol koyuyorlar benzine

kanola yi hangi ulkeler koyuyor benzine?

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    amerikada ethanol koyuyorlar benzine

kanola yi hangi ulkeler koyuyor benzine?
    http://foodwaste-oil.tripod.com/biodizel/id5.html
    hakuna matara....memento mori.

Yatırımcı arkadaşların bayramı kutlu olsun.........Bayram sonrası bol kazançlı günler dilerim............

Sayfa 690/1027 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •