Sayfa 690/925 ÝlkÝlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 5,513 - 5,520 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Ne diyordu patron .. , her þey para deðildir diyordu 8 ay önce bloombergde , sonra ne yaptý sene baþlarýnda 109 tl dan sattý hisse sattý nakite geçti , sonra hisse 3,5 kat düþtü ve bu patron , hisse satýýðýndan beri yani 5 aydýr sessiz.

bunlarýn dini imaný para olmuþ..

utanmadan bi de her þey para deðildir diyor.

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.

2. Türk Lirasý bazlý olarak ;

Son 2 sene bist100 yükseliþi 3,5 kat

bu HIRSIZLARIN hissesinin ise yüzde 40 deðer kaybetmiþ ayný süreçte, son 2 senede.

son 5 günlük bist 100 yükseliþi +10 %

son 5 günlük bu hissesin ise -2 %

Dolar bazlý ise ( dolarýn kendi enflasyonunu da hesap edersek) halka arz fiyatýna yani 12 sene öncesine düþürdüler hisseyi HIRSIZLAR

NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
    Son düzenleme : lionnes1; 12-05-2023 saat: 12:27.

3.  Alýntý Originally Posted by lionnes1 Yazýyý Oku
    Sayýn Kýlýçdaroðlu yine tweet atmýþ ..

Sevgili Rus Dostlarýmýz,
    Dün bu ülkede ortaya saçýlan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasýnda siz varsýnýz. Eðer 15 Mayýs sonrasý dostluðumuzun devamýný istiyorsanýz, elinizi Türkâ€ââââââââââââ €š¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬Å¡¬ž¢ün devletinden çekin. Biz hala iþbirlikten ve dostluktan yanayýz.

Sayýn Klýþçdaroðlu diyorki artýk biz batýya , avrupaya daha yakýn olaðýz, ama Rusyadan da tamamen uzaklaþmak istemiyoruz.. .Benim anladýðým bu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/st...05796208574468

Ýshares Tukey ralliye devam ediyor..

https://www.bloomberg.com/quote/TUR:US#xj4y7vzkg

Bu da Viop akþam seansý

https://www.borsadirekt.com/canli-piyasa/viop ( týkladýktan sonra bu websitesinin açýlmasý 30-60 saniye sürüyor)

Daha önce de yazdýðým gibi Bist100 de kýsa vadede minimum yüzde 50 ralli bekliyorum, þu andan itibaren ,2 sene boyunca da bist100 un 3 kat yükselmesini bekliyorum. ( Son bir buçuk senede zaten 3 kat yükselmiþti bist100, bi de üstüne 3 kat daha yükselince ,toplam 9 kat yükselmiþ olacak üç buçuk senelik süreçte)

Ayrýca borsada yatýrýmcý sayýsýnýn 6 ay içinde 5 milyon kiþiden , 10 milyon kiþiye yükselmesini bekliyorum. Çünkü Borsa-Siyaset iliþkisi artarak devam edecek . Borsanýn ralli yaptýðýný gören herkes borsaya hýzla gelecek. Yatýrýmcý sayýsýnýn 10 milyona çýkacak olmasýnýn bir diðer sebebi ise Klýçdaroðlunun sürekli borsa ile ilgili konuþmasý ve tweet atmasý.Bu Tweetleri milyonlarca kiþi görüyor.

2020 yýlý ve öncesi borsadaki yatýrýmcý sayýsý 1 milyondu.

Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü HIRSIZLAR dadanmýþ buraya.

iShares MSCI Turkey ETF

https://www.google.com/finance/quote...=tr&window=MAX

iShares MSCI Turkey ETF , 2010 yýlýnda yani 13 sene önce 78 dolarý görmüþ ..

Bu zirveyi pazartesiden sonra 2 sene içerisinde geçilerek 100 dolarý görmesini bekliyorum .. Bu da benim neden 2 sene içerisnde bist 100 de 3 katlýk, ralli beklediðiminin bi baþka açýklamasý.

Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü HIRSIZLAR dadanmýþ buraya.

Son düzenleme : lionnes1; 12-05-2023 saat: 12:34.

4. Ulan yvþklar, bu saatten sonra ben batmayý bile göze aldým isterseniz ebenizin amna kadar düþürün hisseyi..

Son düzenleme : lionnes1; 12-05-2023 saat: 13:10.

5. Günün sonu, haftanýn sonu....

6. Pazartesi günü bazý O.... Ç.... larýna çok iyi ders olacak. KY nin parasýný hiç etmek neymiþ hesabý sorulacak.

SPK nýn denetlemesi lazým. Tüm - alým satýmlarý tekrar gözden geçirip sýkýntýlý olanlara cezayý yapýþtýrmasý lazým.

KY nin sesini duyuracak hakkýný savunacak herkesten Allah razý olsun.
    Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...

7. Pazartesiden sonra , Ülke borsasý resmen bi devri kapatacak ve yeni bir devri açacak. dolar bazlý tam 13 senedir aþaðýya olan trend , Pazartesiden sonra uzun yýllar boyunca yukarýya doðru gidecek bana göre. Kýsa vadede ( 1 seneden az) bist 100de, yüzde 50 ralli bekliyorum , 2 sene içerisinde de toplam 3 katlýk ralli bekliyorum . 2 senede , BÝST100 un en az 15 bin olmasýný bekliyorum. .Daha uzun vadede, bu yükseliþin devam etmesini bekliyorum.

(Ben bunlarý yazdýðým esnada , Kemal Kýlýçdaoðlu videolu tweet atmýþ "uçaracaðýmýz borsayý" ifadesini kullanmýþ videonun içerisinde ..) https://twitter.com/kilicdarogluk/st...16838836375552

Arýca, Bu süreçte bu hissede ne olur bilmiyorum, tahmin edemiyorum. Çünkü salya sümüklü HIRSIZLAR dadanmýþ buraya.

Ülkede enflasyon 2025 yýlýna kadar tek haneye gelmeyecek .Zaten , ülkede son 2 senede her þey, ev, et,araba, kýyma, gýda, kiralar vs 5 kat artmýþtý. 2025 yýlýna kadar bu artýþlar devame edecek ve 2025 yýlýnda her þey için , ev, et,araba, kýyma, gýda, kiralar vs 10 kat arttý diyeceðiz.

Yatýýmcý sayýsý anlýk 5 milyon kiþiyi geçti,2020 yýlý ve önceki yýllarda 1 milyonu dahi geçemiyordu yatýrýmcý sayýsý. Bu yatýrýmcý sayýsýnýn ,özellikle seçimlerden sonra yani pazartesi gününden sonra her gün hýzla artarak 10 milyon kiþi olmasýný bekliyorum 6 ay içinde. BÝST100 ralli yaptýðý gören herkes borsaya akýn akýn gelecek , benim düþünceme göre. Ek olarak Özellikle Yabancý Kurumsal fonlarda borsaya akýn akýn gelecek seçim sonrasý..

Siyaset- Borsa iliþikisi günden güne artacak . 10 milyon kiþinin olduðu bi yerde ve bunlarýn ailelerini de düþünürsek çok büyük rakam çýkar ve hiç bir siyasetçi borsadan uzak kalamaz. Spk ve her türlü kurumlar çok katý ve çok daha fazla denetlecek. Geçmiþte yapýlan operasyonlar bir bir ortaya çýkacak ve bu operasyonlarý yapanlar da inþallah çok aðýr cezalandýrýlacak özellikle bu HIRSIZLARIN HÝSSESÝNDE .

Bu yukardaki bilgi ve tecrubeye sahip olan ben, aþaðýdaki cumlemi tekrar kurayým size..

ULAN yvþklar, bu saatten sonra ben batmayý bile göze aldým isterseniz ebenizin amna kadar düþürün hisseyi..

Son düzenleme : lionnes1; 13-05-2023 saat: 19:31.

8. Gotünü kývararak,sallayarak 2 milyar dolar kazanacak bu Beyonce istese , sizin hisseyi bu piyasa deðerinden 66 kez satýn alýr. Ama yok yok siz anca küçük yatýrýmcýnýn üç beþ kuruþunda , parasýnda, gözünüz olsun hem de yýlllardýr. Yavþklar sizi.

https://gazeteoksijen.com/muzik/beyo...rabilir-178335

Bu 25 yaþýndaki youtuber da sadece bir yýlda, 2021'de YouTube'dan 54 milyon dolar kazanmýþ . Ama yok yok siz anca küçük yatýrýmcýnýn üç beþ kuruþunda , parasýnda, gözünüz olsun hem de yýlllardýr. Yavþklar sizi.

https://www.odakhaber.com/haber/1255...rveti-ne-kadar

https://www.youtube.com/@MrBeast

Daha bunlar gibi yüzlerce örnek var.. youtuber,onlyfans, , tiktok,Twitch fenomenleri vs

Ama neyse tekrar edeyim önceki cümlemi ( bi de sövüp tekrar rahatlamýþ olurum bu sayede) ..

ULAN yvþklar, bu saatten sonra ben batmayý bile göze aldým isterseniz ebenizin amna kadar düþürün hisseyi..

Son düzenleme : lionnes1; 14-05-2023 saat: 02:03.

Sayfa 690/925 ÝlkÝlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •