Sayfa 690/1002 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by feanorrin Yazıyı Oku
    Ekonomi yönetiminin TÜRK LİRA'sında çok büyük miktarda hızlı bir değerlenme isteyeceğini düşünmüyorum. Yani akıl öyle diyor. Değerlenme olsa bile çok uzun soluklu olmamasını beklerim. Dış ticaret dengesini düşünerek, ithalatı patlatmak istediklerini sanmıyorum. akıl baştaysa tabi.

olan oldu. zamanı geri sarsalar düzeltilecek çok şey var da, mümkün dğeil. buradan sonrası biraz daha güvene ve gerçeklere dayalı, istikrarlı, akla mantığa uygun yönetilir umarım. yoksa ne olacak yine başa sararız, bugünden aylar sonrasında gelişen piyasalar korona sonrası çıkışını yaparken biz de çürük elma toplarız.
    Bence sorun şurada özel sektör şirket satın almalarını dövizle yaptı. Garantili Kamu ihaleleri döviz cinsinden bu nedenle öyle dövizi salayım gitsin olasılığını gerçekçi bulmuyorum.
    Uzun lafın kısası servetler el değiştirsin istemiyorsanız hiç bir şeyi salamazsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Acaba bankalar dolar mı satıyor.Malum kararlar çok iyi izlenimi vermek için uğraşıyor olabilirler.
    kar satislari
    yeter diyorlar
    Canlar gider heyyyy

Yediniz Çokomelliyi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben sahsen Damadin gonderildigini dusunuyorum.

Sn.Arinc'in, 30 - 40 AKP'linin DEVA partisine gecme hazirliginda oldugu bilgisi bu azil'in sebebi bence.

Gemi batiyor.

Simdi tum AKP'li vekiller cankurtaran arayisinda.
    Mevzu ayni iste Cindoruk ve bir grup mv gelen talimatla Dyp'den ayrilip Dtp mi ne o partiye gecmisti, bu da abd seciminden sonra gelen bir sinyal büyük ihtimal, o mv er ya da gec istifa eder.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bence sorun şurada özel sektör şirket satın almalarını dövizle yaptı. Garantili Kamu ihaleleri döviz cinsinden bu nedenle öyle dövizi salayım gitsin olasılığını gerçekçi bulmuyorum.
    Uzun lafın kısası servetler el değiştirsin istemiyorsanız hiç bir şeyi salamazsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    mutabıkız. ben de bunu diyorum, içini de boşalttılar bu sözün malesef ama "istikrar sağlanmalı". güven verilmeli. bir aşağı bir yukarı büyük dalgalarla gidersek kalan sağlar da mefta olacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi merkez bankası gelecek,elindeki tek silah fazla faiz vermek o işi de negatif faizlerin olduğu bir dünyada yapacak,ve diğer olayı da para basmak,bunları kullanarak gavurun parasını ucuzlatacak,sonra biz o ucuz paralarla adamların malını alacağız üretmeyeceğiz falan,bu devran da böyle devam edip gidecek öyle mi.Yahu ucuz dolar bulsa ilk olarak merkez kendi alır kasasındaki açığı kapatır,palavra palavra işler,dünya büyük buhrana girecek,biz ilk girenlerin arasında olacağız,dolarınıza altınıza sahip çıkın.

Bilal ekonomi bakanı olsa dolar gayme 10 kaata çıkar, küttt... istifa eder, dolar gayme 7 kaat.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. ABD poku yemiş. Ula yüzde 5 değer kaybeder mi bir para birimi bir günde. Abd yıgılacağ aha bu da işareti. Joe Biden a selam çaktı TL. Doların 1.5 liraya inme ihtimali var ona göre.

Sayın Ağbalın para politikasının başına geçmesi de bizim gibi maaşlı devlet çalışanları için ayrı bir güzel bunu demeden de edemeyeceğim. Ekonomi politikalarından uzak kalması hoş. Çok çektik zamanında çok.

Sayfa 690/1002 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •