Sayfa 690/1012 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop LV

1. Ben bu ülkenin ne zaman düzeleceğini düşünürüm.
    1 Gereksiz makam araçlarını bıraktığımızda. Nüfus müdürüz müftü, başhekim vs böyle binlerce makam aracı var. Makam gereçleri lüks devlet tüketimi gibi.
    2 Her türlü ranttan ve lüks tüketim den vergi alınması durumunda. Mesela adamın beş paraya aldığı arsaya kentsel dönüşüme giren evin arsasına onlarca yada kat ne kat daire veriliyor bir daire fazlası ranttir bundan kazanç vergisi alınmıyor. Yatların yakınından yeterli vergi alınmıyor.
    3 Stabil olmayan yatırımları bıraktığımızda. Ben bizzat gördüm doğru dürüst otobüs garı bile olmayan illere havalimanı yapılması. Konya'da iki tane hasta yapıldı bir yere bunlar varken bunların kapayıp iki hastane daha yapıldı gereksiz bir yatırım bunun gibi binlercesi var.
    4 Kamudaki kadrolaşma liyakatsiz. Benim çalıştığım kamu hastanesinde bizzat gördüm. Torpilli biri vardı adam oturduğu yerde emekli oldu. Böyle kadrolar ile doldu 20 yılda ülkeye. Bunlar dan ülkeye zerre katkı olmaz. Bunlar vergi dairesine dolduysa bunlar vergi toplamasını da denetimini de bilmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Otomobil ilanlarından sonra kiralık daire ilan sayısındada müthiş bir artış var , bir ara 6 Şubat depreminden sonra 65 binlere düşen sarı site kiralık daire ilan sayısı 155 binlere gelmiş...
    Suv grubu ilan sayısı 105 bini geçmiş…

Araba kredisi yüzde 4 civarında…

Orta ve altı suv 1.5 milyon

Şu an 1 millon nakidi olan suv almakta zorlanır

3. Daha da ileri gideyim. Bugün akp gitsin yerine pak parti gelsin değil 5 yıl 10 yılda ülkeyi düzlüğe çıkaramaz. Bundan sonra ülkenin düzlüğe çıkması ekonomik olarak çok sancılı olacaktır.

4. Finansal astrolog da varmış. Bur tane buldum 7400 de durmaz diyor

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Finansal astrolog da varmış. Bur tane buldum 7400 de durmaz diyor
    Topiğe 1 tane astrolog da lazım...

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Devlet ,kitabını oku , orda.. Epimenides e vurguyu bul ...

Hadiii bakalım,hafta sonu ... ben bi aleme akim gene

https://www.youtube.com/watch?v=liQh5SEn-Gg
    Elimenidesi günümüze uyarlarsak sonuç aynı olur. Bunlarda bir şey olmaz bunlardan doğru bir şey de çıkması zor. 20 yıldır epimemides gibi yöneten ülkeyi ve buna inanan %52 ile bir yerede varılmaz abi.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Finansal astrolog da varmış. Bur tane buldum 7400 de durmaz diyor
    Astrologa gerek yok Alperim. Bu faiz kur ve vergi ile uzun bir süre hiç bir şirket mevduat faizi kadar kâr açıklayamaz. İktidarı boyunca ekonomi programlarında bir kez hedefi tutmayan bir yönetimden iyi şeyler beklemek hayal ötesi.

8. Kerim Rota nin çocukları için yaptığı birikimi bankaya faize yatırdığında sonucun ne olduğunu anlatan bir yazısı vardı. Kızı ve oğlu için onu okuyun.

Sayfa 690/1012 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •