Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Yok koc 13 ocakta gelecek 3. Ucak. Bidahada yok gelecek dolar ne yazik ki[emoji2]
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BJK- Antalya kupa maçından sonra aynı uçakla mı gelecek acaba?
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bırak köyü, ben şehirde kenar mahallede oturuyordum ruhum daraldı şehir merkezine geldim.(Emekliyim)

Dogdugumdan bu yana köy hayatı hiç yaşamadım. Ondan kaynakli olabilir.
    Yaşanacak bir yer değil ki, ben daha önce gittim denedim. olmuyor.
    Market yok, istediğini alamıyorsun
    Alo diyip evine dominos bizza çağıramıyorsun
    Köyde biraz dolaşalım desen yol yok, her taraf çamur
    Ayasofya abinin dediği gibi, kuşlar böcekler inekler falan filan göründüğü gibi kolay işler değil
    Aslında üüüle bir köy olmalı ki,
    hem şehir hayatından ödün vermiycek hemde inek, tavuk ve balkonda domatis yetiştirecen, bak şahit abinin purojesi fena sayılmaz, asdass
    boş konuşur ama kafası çalışır
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bu ay sonuna üretim için %50 doğalgaz, %130 elektrik, %50 asgari ücretin illaki bir maliyete yansıması olacak sopayla da girişsen artık yansır.

4. Talimat! İhracat bedelinin yüzde 25'i MB'ye satılacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), yayımladığı uygulama talimatına göre, döviz alım belgesine bağlanan ihracat bedelinin yüzde 25'i düzenlendiği tarihteki işlem kuru üzerinden TCMB'ye satılmak üzere belgeyi düzenleyen bankaya satılacak.

TCMB talimatının kapsamını ihracat genelgesine göre dolar, euro ve sterlini cinsinden İharacat Bedeli Kabul Belgesi veya Döviz Alım-Satım Belgesi'ne bağlanan ihracat bedeli dövizler olarak belirledi.

Banka nezdinde Merkez Bankası adına dolar, euro ve sterlin hesaplar açılacak ve bankanın bu Uygulama Talimatı kapsamında satın aldığı dövizler saat 17:00'ye kadar TCMB'ye bildirilerek toplu bir şekilde söz konusu hesaplara aktarılacak.

Banka tarafından Merkez Bankası'nın hesabına aktarılan dövizler, TCMB işlem kuru üzerinden satın alınacak.

ZORUNLU KARŞILIK HESABINA AKTARILACAK

Döviz alış işlemleri karşılığı TL tutarları TCMB tarafından bankanın EFT merkezine masrafsız olarak gönderilir. Saat 17.30'a kadar sonuçlandırılamayan işlemler için ise TL tutarlar bankanın TCMB nezdindeki zorunlu karşılık hesabına aktarılacak.

BUGÜN YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Uygulama talimatı bugün yürürlüğe girdi. Uygulama talimatını TCMB Başkanı yürütecek.

https://m.patronlardunyasi.com/haber...tilacak/259125
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. İyi de ihracatçı aynı zamanda ithalatçı; sattığımızdan fazlasını ithal ediyoruz...
    Açığı ne yapacak adam; gidip serbest piyasadan alacak o zaman.... Piyasa fiyatları yukselince MB yine mecburen $ satacak...

Dalga boyunu arttırmaktan başka neye yarıyor bu genelge ben pek anlamadım... Ama zaten ben bugun pek bir şey anlamıyorum, sorun bende heralde....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    Bu topikte hiç görmediğimiz şahısları görüyoruz...Trol olmadıkça sorun yok,zaten onların şu sıralar yazacak halleri yok,neyi savunacaklar yılbaşı gecesi %50,150 zamımı savunacaklar,yoksa %65-70 olacak enflasyonu 36'mı savunacak,şu sıralar kabuklarına çekilmiş durumundalar.

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Yok koc 13 ocakta gelecek 3. Ucak. Bidahada yok gelecek dolar ne yazik ki[emoji2]

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir daha dolar gelmeyecek mi o zaman zıçtık peki bu dolarlar bizi daha ne kadar idame ettirir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
    Dövize ne kadar müdahale edildi acep,12.80 görmüştüm birara,enflasyon 36 olmuş bunların neyin havasında,sanırım ireis 16 balkon konuşması yapacak,ona hazırlıkmı acep,gece herşey anlaşılır.

Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •