Sayfa 691/1007 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ISGYO tabandan az bi şey aldım...ya kısmet

2. Arsanın genelde kira getirisi yok, burada esas amaç değer artışı. Öte yandan konut alınca en azından vergisi vs de kiradan karşılanabiliyor. Enflasyon ana tema olunca getiriye bütün olarak bakmak lazım.

Geçen yıllarda KAP haberi vardı borsada işlem gören sanayici bir şirket arsa almış, Bankada tutsa para vergilendiriliyor ya da eriyor. Muhtemelen iktidar değişinceye kadar parasını nadasa bırakmıştır.

Tabi günlük al-sat için bu tip haberler tetikleyici değil çok uzun vade düşünmek lazım.

Ben de kiracıya yazın kira komik oldu artırın dedim artırmadı, ben de seneye çıkın o zaman dedim, geçen aramış %120 zam teklif etti kabul etmedim. Zamanında 500 dolar olan kira 150 dolara düşmüştü, depo için bile daha fazla kira kazanılıyor. Şimdi kiralar yine 500 dolara gelmiş ama kiralık ev yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bir bebek hisse yakalasam genç oluncaya kadar bekleyeceğim.Ciddiyim...

Bana da gizemli bir yerden telefon gelsin.(Operasyon yapacağız hisseni sat vs...)

Bir kere yahu, çok şey mi istedim...Herifçik telefon etsin.

Bu kadar işin içindeyiz sadece MT. TELEFON GELİR; Saat 14:30 kadar MC tamamlayın ,diye
    Sn Abka ben bebek hisse bulma hikayelerini çok ciddiye alamıyorum. Bebek hisselerin patronları güvenilmez oluyor. onun yerine kendini ispat etmiş sektöründe başarılı, yatırımlarla daha da büyüyecek şirket hisselerini taşımak daha mantıklı olur.
    Örneğin aksa, 3 yıl önce bugünki düzeltilmiş fiyatla 3.80 di şuan 47 olmuş. 3 yıl önce yüklü pozisyon açıp %50 kar görünce satmıştım. Şirketin ana hikayesini bilip ve inanıyor olmama rağmen yapmıştım bu hatayı.halbuki temettü de verdiği için taşımak hiçbir zaman sıkıntı yaratmazdı ama ben başaramadım maalesef. yani bebek hisse ararken önümüzdeki cevherleri kaçırabiliriz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Paragöz abi sende az değilsin haa, muahhaaa
    On yıldır yatan hisse bi gün yüzde 10 yabtı hemen bastın nazarı, akşama gızartmazlarsa eyi
    Ne yüzde 10 u , yüzde 18 yaptı 1 haftada , yüzde 10 yapsa laf sokmazdım

5. KLGYO'da net aktif değerine göre düşük ama sürekli bedelli yapma alışkanlığı var. Beklersin bir bedelli ile hisse sulanır. İktidar değişmesi de risk olabilir.

6. Filmlerde Çin mahallesi teması oluyordu. Şimdi belirli bölgeleri belirli yabancılara satarak daa fazla kazanç elde edilebiliyor olabilir. Sadece Afgan'lıların oturduğu site deyince daha iyi fiyata gidiyordur. Afgan Apartmanı, Suriyeli Mahallesi, Ukrayna Sitesi vs ileride yaygınlaşr.

>>>>>>>>>>
    https://www.odakhaber.com/haber/9916...donemi-basladi

Yabancı ülke vatandaşlarının tacizleri, kavgaları gündemi sürekli hareketli tutmaya devam ederken bu kez ev ilanlarının bulunduğu sitelerde skandal ifadeler kullanıldığı ortaya çıktı. Türk vatandaşlığı alabilmek için satın alınması gereken gayrimenkul fiyatları arttırılmıştı, bunun yanı sıra ev ilanları konulan bazı sitelerdeki ilanlarda, "Türk müşteriye uygun değil" ibaresi ilgi çekti.

SPOT

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İlginize çok teşekkür ederim.

Kasasında nakit olan-temettü veren bir şirketin bedelli açıklama olasılığı var mı?

Bir tane hissede hatırlıyor gibiyim(!)

Sürekli bıst 30 un en likitleriyle uğraşınca; bu işleri iyice unutmuşum.Onlarda bu sorun yok..sadece fiyata-tekniğe bakıyorsun.

Bilançoya bile DİKKATLİCE bakmazdım..Endekse uyumlu -en likit hisselere dalıyordum(garan,eregli,tüpraş,kchol,dohol vs.)

Sayfa 691/1007 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •