20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
"Cahillik geçicidir ama eşşeklik baki kalır".. Şu 3 günlük dünyada adam olmak laızm.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu ikisi üşüştü buraya kendilerini övmekten başka bir bo. yaptıkları yok.
Halbuki (Kendini övmek hamlıktır) Narsisizm vücut bulmuş halleri ikisi de.
Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı, Kuzunun topiğin dede birbirlerine sarıyorlardı örgüt bunlar örgüt
ama okumuş cahil örgütlenme yapısı maalesef ciddiye almayın.
Biri gelir herkese aleni eşek der, Diğeri gelir benim gibi Spk lisan vıdıvıdıvıdı.
İşleri güçleri insanları tahrik etmek arkadaşlar anlamadınız mı boş verin kendi bo.... da oynasın dursunlar.
https://www.instagram.com/reel/DLL-Z...JkendwdTV2Ng==
Malı taşıyan biz Froto küçük yatırımcıları.![]()
Ahaha 30 hazirandan sonra bankacılıkta kamp kuracağız. Bir ara forda da bakılır.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
https://x.com/izzet137/status/193831...rn6IgPy0ua5YuA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada yapılan paylaşım yazılan bilgi yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Mal taşıtma gibi basit bir ifade ve yaklaşımın finans uzmanı olan birinden duymak şaşırttı beni. O zaman dünya çapında başarılı pek çok yatırımcı ve fon yöneticisini görmezden mi geleceğiz? Myron Scholes ortalama değil bileşik getiriye odaklanmayı tavsiye eder ve alınan riske göre portföydeki kuyruk kayıplarını yönetebilirseniz daha fazla zengin olursunuz der.
Son 5 yılda veya 25 yılda defalarca froto alıp satan birinin getirisiyle hiç kımıldamadan ve aldığı temettüleri de froto almak için kullanan birinin getirisini karşılaştırın mesela? Sık sık hareket eden kişi ülkenin çalkantılı koşullarında defalarca çuvallayacaktır diğeri ise bileşik getirisinin yıldan yıla istikrarlı biçimde yükseldiğini görecektir. Elbette bu performans gelecekte de devam edecek diye bir kaide yok.
Yer İmleri