Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %10 ya olur ya olmaz iş veren karşı çıkacaktır. muhtemelen zam yapmayalım önerisi bile götürmüşlerdir
    .. yok artık. paryalar ayaklanır(!).bi gülme geliyor ayaklanır yazarken. tuhaf bir miskinlik, herşeyi kabulleniş, eywallah zihniyeti diyecegim de. zihniyet için beyin lazım. yaa neyse sinirleniyorum. dolarda YÜKSELİŞ kaçınılmaz

2.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    yüksek(!) asgari ücret zammı olursa, %15 gibi. dolar/try yükselir mi.?
    %15 zam çok yakında, yannız o zaman bunu telafi etmek için min. %20 deval yapılacak. yöntem budur.

3. yeni yılda bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ..vergi dilimleri belli, ne kadar yükseliş o kadar çok devlete kaynak. iktidarın oy deposu verdiği vergiyi düşünmez. eline aldıgı bordroyu incelemez, %15 yıllık zam. benim tahminim. bakalım tutacak mı.!
    Zam = enflasyon
    asgari ücret artışı sonrası hemen yemek yerlerine zam gelir. Sonra herkes artışı cebe indirmek için ufak ufak zamlara başlar.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    1603 tl.....

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Siz inanıyormusunuz %15 artacağına ? Bu yıl erken seçim bekleyenlere inat elektriğe %8,8 , tüm kamu harçlarına 14,5 zam yapılmışken memura ve emeklisine yıllık %7 zam yapıldı. Yani seçim yok, öyleyse mama da yok . Ne zaman ki etrafınızda makarna , kömür araçları ve evlere girip çıkan değişik tiplerin çoğaldığını görürseniz seçim yakındır. İşte bu nedenle dolar da bu yıl '' altın '' yıl bekliyorum.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    %10 ya olur ya olmaz iş veren karşı çıkacaktır. muhtemelen zam yapmayalım önerisi bile götürmüşlerdir
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    %15 zam çok yakında, yannız o zaman bunu telafi etmek için min. %20 deval yapılacak. yöntem budur.
    .... .. abilerim. banucann'dan nokta atışı...
    dolarda yükseliş kaçınılmaz. herhalde.

7. Asgari ( Askeri değil ) ücrete yapılan zam oranından ben de isterem. Memura verilen 7,5 , onuda ikiye bölerek verecek. İşçi zammının tam yarısı memura. Demek ki memurların döneri iyi dönecek veya işlerini bilecekler.
    Şaka bir yana, işçiye yapılan bu asgari ücret aslında çok az. Tamam adı üstünde asgari ( en az tutar ) ama , birçok işveren bu ücretten yukarı çıkmıyor. Özellikle tekstil, gıda vb. Bugün hava çok soğuk, camdan karşıda yükselen inşaata baktım insanlar ( demircisi, kalıpçısı ) titreye titreye çalışıyorlardı. Halime şükrettim. Emek kutsaldır ve değeri mutlaka verilmelidir.

Zeytin üreticilerinin Tunus paniği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus'ta Cumhurbaşkanı El-Beci Kaid es-Sibsi ile yaptığı basın toplantısında Tunus'tan zeytinyağı ithalatı yapılabileceği mesajını verdi. Türkiye'deki zeytin piyasası hareketlendi. Zeytinyağı üreticileri ithal zeytinyağının Türkiye piyasasında olumsuz sonuçlarının olacağını söyledi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...anigi-2150670/

Reis gittiği yerleri fethederken içerideki üreticilere göz dağı mı vermek istiyor ?

Yakında diğerlerine de sıra gelebilir ,

mesala çay için Sri Lankaya gidip bundan sonra çaylar SEYLAN'dan diyecek mi ? merak konudu...

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •