Sayfa 692/1023 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şu son cümleyi açabilirmisin dostum..

tabi, borsada alınıp satılan "A.B.D Hazine Bonosu Dolar B Tipi Borsa Yatırım Fonu (USDTR)"

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Epikurus,başbakanın açıklamalarından anladığım bu faiz oranı belli firmaların projeleri ve ziraat bankası için geçerli olacak...yani ihtiyaç sahibi eli yüzü düzgün bir 2+1 veya 3+1 daireyi uygun şartlarda alamayacak,şişkin fiyat uygun krediyersen...halihazırda birçok inşaat firması bu şekilde ev satıyor zaten...
    Bu faiz işi bizde karışık değil arapsaçı zaten.
    Merkez bankası bile çözemedi bu işi (gecelik fonlama, politika, reeskont, geç likidite faizi birde bunların alt başlık olarak 10-12 varyasyonu da var)
    Sebebi de belli.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Reisin kuru tersine çevirecek projesi varmış ne olaki
    Açıkçası ben de merak ettim. "Kur üzerinden yürütülen saldırıları tersine çevirecek projeler"
    Saldırıların dış kaynaklı olduğu düşünülüyorsa dolara her türlü müdahale uluslararası piyasadaki saldırganların ekmeğine yağ sürebilir..
    Bu konular bana uzak olduğu için aklıma bir proje gelmiyor...

4. Doların her çıkışında belini kıracağız diyen Ak-Savaşçılar doluşurdu buraya, şimdi hiç göremiyorum.

Onlarda da moral kalmadı herhal ......

5. Şöyle birşey olabilir zamanında ingilizler alman markı basıp almanyada piyasaya sürmüşler böyle bir proce olabilir.

Dolar kork bizden.

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. 4.1% vadeliyi vadesinin ortasında bozup fizikiye döndüm bugün. 1 belki 2 sene kıpırdamam olduğum yerden.

7. projen varsa neden uygulamiyorsun sizi tutan kim illa secimden sonrami uygulayacaksiniz....

bi cisim geliyor yatın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 692/1023 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •