Sayfa 692/985 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop - XVII

ne zaman baksam kavga dövüş. neyin kavgasını yapılıyor anlamıyorum. borsaya yeni canlı girenler hariç sanki eskilerin sermayesi kalmış gibi bide kavga ediyorlar yav burası malulen emekli borsacıların kurtlarını döktüğü, yenilerin möeraktan girdiği kahve gibi bir yer. herkes bunu biliyor

2.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yok hocam sadece bu işi en iyi bilenlerin viopçular olabileceğini düşünüyorum o nedenle burayı takip ediyorum çünkü hem kaldıraçlı işlem yapıyorsununuz hem de zamanını iyi ayarlamak zorundasınız
    Hoş geldin arkadaşım... Sakın ha, sakın viop a bulaşma.... Kısa zamanda batarsın... Tekniği sağlam hisse al ve çekil kenara....

3. Koştur koştur petrole gittim kapalı üç tane var yanımda üçüde muhtemelen en Pts zam var akaryakıt istasyonları istisna olarak biliyorum

4. arkadaslar yanlıs yerdesınız.....burası vıop topıgı 10 dakıkada poz degıstırılır.....burda yon gaplara goredır.....yerı gelır 200 p trade edılır yerı gelır.5000p..........ben mesela 2 yonlu poz acarım hem long hem sort........ona gore duruma gore azaltır....cogaltırım....ne oldugunu anlayamazsınız bıle......2 vadeye yayılırım......buraya yazan arkadasların cogu hıssecı muhabbet için buraya gelır....guzel bır topıctır....zaten etkılenıp bırbırınızı sucluyorsanız sıkıntı vardır.......herkes kendı aklına gore poz alsın bız sadece bılgı alısverıısınde bulunuyoruz....guzel ınsanlar var ...topıcte........
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Hoş geldin arkadaşım... Sakın ha, sakın viop a bulaşma.... Kısa zamanda batarsın... Tekniği sağlam hisse al ve çekil kenara....
    Tekniği olan adamın Viopta olması gerek. Yoksa bakkal manavda alıyor hisse senedi.

6. Etkilenmek etkilenmemek mesele değil .

Yaptığın işlemin tersi pozisyonda beyanda bulunup aldatmaya teşebbüs suç .

Burada bazen ekstre paylaşıyorlar o zaten en büyük suç

Direk alım satım yönlendirmesine giriyor SPK ya göre

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Koştur koştur petrole gittim kapalı üç tane var yanımda üçüde muhtemelen en Pts zam var akaryakıt istasyonları istisna olarak biliyorum
    Istisna değil, 50 bin nüfusa 1 istasyon belirlenecek!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Altın cok pis yerde kapattı. İşimiz yas. Burayı kırarsa 1735 e direk gidebilir.

Sayfa 692/985 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •