Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu topikte hiç görmediğimiz şahısları görüyoruz...Trol olmadıkça sorun yok,zaten onların şu sıralar yazacak halleri yok,neyi savunacaklar yılbaşı gecesi %50,150 zamımı savunacaklar,yoksa %65-70 olacak enflasyonu 36'mı savunacak,şu sıralar kabuklarına çekilmiş durumundalar.
    önceden gizliden okuydim sizi..şimdi metelik dayuyu okumaya geliyimm
    *** COMANDANTE ***

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bu topikte hiç görmediğimiz şahısları görüyoruz...Trol olmadıkça sorun yok,zaten onların şu sıralar yazacak halleri yok,neyi savunacaklar yılbaşı gecesi %50,150 zamımı savunacaklar,yoksa %65-70 olacak enflasyonu 36'mı savunacak,şu sıralar kabuklarına çekilmiş durumundalar.
    zam diye bişey yok asla ve asla onun ismi zam değil...

yeni tarifede halka olunan destek miktarı azaltıldı gibi janjanlı cümle kullanıyorlar...

3. TUIK bazı ürünlerin fiyatlarını belli mevsimlerde güncelliyor olabilir.

Hac ücreti, Umre ücreti, özel okul ücreti, yurt içi tatil, rakı, bira, elektirk, telefon görüşme, sağlık sigortası vs bir çok kalem 3 aydır zam görmemiş.

Noter, TUVTURK muayene, vs çok kalem de ocak ayında güncelleniyor!

Sigorta, TUVTURK, elektrik, ilaç, kira vs bir çok kalemde tüketicinin ödediği tutar kuruşa kadar biliniyor. Ürünlerin ağırlıklarını toplam harcama bilindiği için güncellemeleri lazım.

Listede
    Süt 8,96 TL iken beyaz peynir 37,90 TL denmiş
    Keza Buğday Unu 8,95 TL iken, ekmek 10.76, makarna 9,25 şehriye 9,21 denmiş.

Bazı kalemlerde fiyat çelişkisi devam ediyor gibi.

Daha önce enflasyonu 2021'e hapsedip 2022'de yatay yapmaya çalışacaklar demiştim ama kontrol kaybedilmiş olabilir. Pancar, çay vs Türkiye'de toplandı mevsim geçti, gübreye zam geldi denip zamlanıyor yüksek fiyattan üretici değil satıcı faydalanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Sigaraya beş TL sapladılar.

5. Elektrik zammı borsayı çarptı galiba , yönünü şaşırdı.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. Bence vatandaş dövizde bu günkü fiyatın tepkide tepe noktaları olduğunu düşündü ve döviz bozdurdu,muhtemelen dem hesaplarında bu gün önemli talep olmuştur.Zaten bu gün bozdurmayanlar da sonra ağlamasın...

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sigaraya beş TL sapladılar.
    üjj yıldır elenktrünklü gullanıyordum
    amma şu tarife ayarından sona maliyet analizin yapmam gerektiği konusunda gıllandım asdasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sigaraya beş TL sapladılar.
    Bence 50 tl saplamaları lazımdı az olmuş.

25 tl'ye sigara mı olur?

Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •