Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. BİM’de yetersiz bakiye kavgası: Marketi bastılar!
    Esenyurt'ta BİM'de kasiyer ve müşteri arasında başlayan tartışma sonrası kavga çıktı. Polis, çok sayıda kişinin dahil olduğu kavgayı ayırmak için biber gazı sıktı. 2 kişi gözaltına alınırken, kavga nedeniyle çok sayıda kişi darbedilip yaralandı.

https://www.veryansintv.com/bimde-ye...keti-bastilar/

güzide semtimiz esenyurt karttan para fışkırmamış

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    BİMâ��de yetersiz bakiye kavgası: Marketi bastılar!
    Esenyurt'ta BİM'de kasiyer ve müşteri arasında başlayan tartışma sonrası kavga çıktı. Polis, çok sayıda kişinin dahil olduğu kavgayı ayırmak için biber gazı sıktı. 2 kişi gözaltına alınırken, kavga nedeniyle çok sayıda kişi darbedilip yaralandı.

https://www.veryansintv.com/bimde-ye...keti-bastilar/

güzide semtimiz esenyurt karttan para fışkırmamış
    Ceplerden para fışkırıyeaaahh ...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Simit bazında askeri ücrette baya bi artış var
    Ana sadece askeri ücrette artış var olayı memur emekli maaşına vurdunuz mu o refahı bolluğu benim maaşta göremiyorsunuz.
    Size tavsiyem, spor salonu önüne gidip maseratileri izlemeniz, kendinizi daha iyi hissedersiniz :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım 60 yaş ve üstü hala çalışıyor hemde emekli olmasına rağmen neden çocukları için ya okutuyor yada ailesine yardım ediyor. 1995 ve sonrası doğan nesilin evi ve arabası olması çok zor ancak anadan babadan kalması lazım. Bu adam daha kaç yaşına kadar yaşayacak. Hayattan zevk bile almayanlar var. Bitki gibi yaşıyor. Allah herkese yardım etsin.
    Ama para fiskiriyeaaaaaaaaaaah
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım 60 yaş ve üstü hala çalışıyor hemde emekli olmasına rağmen neden çocukları için ya okutuyor yada ailesine yardım ediyor. 1995 ve sonrası doğan nesilin evi ve arabası olması çok zor ancak anadan babadan kalması lazım. Bu adam daha kaç yaşına kadar yaşayacak. Hayattan zevk bile almayanlar var. Bitki gibi yaşıyor. Allah herkese yardım etsin.
    2010 dan beri ben de cok fakirlestim..

O zamanlar pek etikletlere bakmazdim..

En yuksek arac otvsi %85 idi..

Aracimi 8 sene kullanmaz her 3-5 senede yenilerdim.

Keza cep telefonumu da.

Bir yaz sezonunda 3-4 defa tatil yapardim.

Neyse yapacak bir sey yok.

Hayat ogretiyor bazi seyleri.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Size tavsiyem, spor salonu önüne gidip maseratileri izlemeniz, kendinizi daha iyi hissedersiniz :-)
    Yenikoy'de yuruyus yaparken Yenikoy motors onunde durup araclara soyle bir bakar ve bunlari acaba kimler aliyor derdim.

Bir gun baktim bir Lambo cikarmislar ve tanitiyorlar..

Yanasinca plakanin BJK oldugu gozume carpti.

Icinde de bir zenci oturmus araci tanimaya calisiyor.

Tamam dedim bu araclari almak icin ya topcu ya da popcu olacaksin bu ulkede.

Syg,

7. dünya lideri derken gerçekçilermiş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek, iktidarın ekonomi politikasını eleştirdi.

Türkiye'nin ekonomik koşullarını ''Büyük tusunami geliyor'' diye tarif eden Şimşek ''Sürekli para basılıyor. Zam yapmayın''demekle

enflasyon düşer mi diye sordu.

Sürekli para basılıyor, halen de basılacak gibi görünüyor. Böyle enflasyon mu düşer? BİM'e, A-101e baskı yapmakla, Fiyatları indirin, zam yapmayın' demekle enflasyon düşmez. Bildiğim bir marketin kar marjı sadece yüzde 4. Nereye kadar Zam yapmayın' diyebilirsiniz.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...user-mi/273848

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •