Sayfa 692/695 İlkİlk ... 192592642682690691692693694 ... SonSon
Arama sonucu : 5559 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Froto da halka açık kısım lotların ezici çoğunluğu zaten büyük fonlar ve emeklilik fonlarında. Küçük yatırımcıdaki toplam lot sayısı mal taşıtmak için yeterli değil.

Takılmayalım arkadaşlar burda yazılanlara. Unutmayın twiterde, forumlarda, investing.com yorumlarda herkes üstad, herkes kademeli kıdemli baş analist, herkes 28 yıllık uzman profesyonel finansçı, herkes usta al satçı, sat alcı, herkes hedefi hep 12 den vurucu, temettü parasına tekrar hisse alınca hep doğrı zamanı bekleyip en alttan alıcı, piyasa bozmaya başlamadan önce sezip Frotoları satıp fona, mevduata, eurıbonda vs koyup %60 kazanıp o süreçte Froto %50 düşünce fondan %60 karla çıkıp Fortu %50 aşağıdan alıp lot sayısını %110 artıran tiplerle dolu.

Burası Nobel Ekonomi ödülüne aday gösterilen üstadlarla dolu.

Burası kim 500 milyar ister yarışmasında her seferinde istisnasız en az 100 bin liralık soruya kadar hiç jokersiz gelebilen 148 iq lu insanların yeri.

Fortta terste kaldıysanız, para kazanamıyor bilakis kaybediyorsanız portföyünğz eriyorsa suçlu sizsiniz, siz gerizekalısınız (!)

Fort. Konekting people. Das äuto.

2. .demek ki burda tiyatrosunu yaptığın karşılıklı pohpohlanma, gerçek hayatında eksikliğini çektiğin bastıramadığın bir duygu ki -yakın çevreninde bir bildiği vardır muhakkak (ne kadar bıktılarsa)-gece uyuman için bu başlıkta bu oyunu en az haftada 2 oynuyorsun...
    Ahmet Kaya geldi aklıma;
    piposu ağız kenarında,
    oturmuş barın ortasında,
    tanınsın diye bekliyor
    sanırsın dev aynasında....

3. Osman,
    benim yukarıdan verip aşağıdan almışlığım olmuştur....beni gömme

4. kim derdi ki dudu yu arayacağız?

iyidir umarım...

5. Valla arkadaşlar buranın kıymetini bilin forumda öylesine başka mecralarda sağa sola takılıyorum yeminle buranın kalitesi gibi hiçbir yer yok Ford yatırımcısı farkı
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    kim derdi ki dudu yu arayacağız?

iyidir umarım...
    dudu işini bilir :D HERHALDE YOĞUNDUR BU ARALAR :D 10.000 lotu oldu 100.000 lot birde yatayda gidip geliyor ford meşgul olmaması mümkün değil.... hekts ların zamanını da bekliyordur... Birgün gelecek hekts ta gübre gibi olacak bence muhakkak acısını çıkaracak o geçen yılalrın
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Osman,
    benim yukarıdan verip aşağıdan almışlığım olmuştur....beni gömme
    Yok abi seni gömmedim. Sen şurdan şu kadarını satın, şurdan inerse şurdan alınır, inmez de giderse kalanı da şurdan satın tarzı belgeli kanıtlı yazıyorsun. Tutarsa bizimdir tutmazsa zaten hiç bizim olmamıştır.

Benim sözüm kimlere anladın sen.

Bu arada portföyün yaklaşık yarısını boşaltmıştım bu hafta, 83 küsürden yerine koydum ama şimdi de 82 lere indi. Yine tüm paramla maldayım.

30 Haziran pazartrsi mahkemenin Kılışdar lehine ya sa aleyhine vereceği kararın Bist'te iyi bir oynaklığa sebep olacağı düşünülüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Yok abi seni gömmedim. Sen şurdan şu kadarını satın, şurdan inerse şurdan alınır, inmez de giderse kalanı da şurdan satın tarzı belgeli kanıtlı yazıyorsun. Tutarsa bizimdir tutmazsa zaten hiç bizim olmamıştır.

Benim sözüm kimlere anladın sen.

Bu arada portföyün yaklaşık yarısını boşaltmıştım bu hafta, 83 küsürden yerine koydum ama şimdi de 82 lere indi.

30 Haziran pazartrsi mahkemenin Kılışdar lehine ya sa aleyhine vereceği kararın Bist'te iyi bir oynaklığa sebep olacağı düşünülüyor.
    mutlak butlan çıakrsa büyük fırsat diyeceğim ama dip-yatay evredeysek... ford daha stabil kalır gibime geliyor

Sayfa 692/695 İlkİlk ... 192592642682690691692693694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •