Sayfa 694/1006 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Mevduatçılar, çok fazla daldan dala atlamak iyi değildir. Fırsatları kaçırırsınız. Faizlerin artacağı o kadar belli iken , 3 günde bir banka değiştirmek ve kısa haklarınızı öldürmek iyi olmuyor. Biraz sabrederek , ideal oranı ( 7-10 gün stabil ) bulduğunuz da vov, gece gündüz, marifetli her neyse o zaman açın ki hak kaybı yaşamayın.
    Seçim 2. tura sarkarsa 20 üzeri oranları görebileceğimizi düşünüyorum. İşte o zaman örneğin, vov hesabı 90 gün garantiye alabilirim. Sesli düşüncem olup, yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Vakıf 500 bin için 19.20 verdi. Bugün.
    Bu devletin bankası değilmi hani reklamlarında diriliş Ertuğrulu oynattıkları Reise rağmen bu oranları nasıl veriyorlar?

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Orda enflasyon 0 bizdeki gerçek enflasyon enaz%25 onu neremize sokucaz diye soran yok.

4.  Alıntı Originally Posted by berkmeric85 Yazıyı Oku
    Bu devletin bankası değilmi hani reklamlarında diriliş Ertuğrulu oynattıkları Reise rağmen bu oranları nasıl veriyorlar?

Ben de anlamadım. 32 günlük. Kaz gelen yerden tavuğu esirgemez bunlar.

5.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Ben de anlamadım. 32 günlük. Kaz gelen yerden tavuğu esirgemez bunlar.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarın hesap actırıcam bende fakat mantıklı bir açıklama yapabilecek varsa bu gece rahat uyurum

"Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dün bu şekilde soru sordum ama cevap gelmedi .

Vakıfbanktaki şubemi genel müdürlüğe şikayet ettim bu konuda

Akşam saatine kadar ulaşamadım ve şubenin kapanmasına 3 dakika kala ıslak imza dilekçe verirseniz olur diye cevap dönüyor değiştirebilirsiniz dedi .

Başka şubesi 18 veriyordu oraya taşıyacaktık işlem yaptıramadım 16.50 kaldı .

Ama genel merkezden de birşey çıkacağını sanmıyorum ama şubeler arası bu fark nasıl olur bilmiyorum
    Genel müdürlük 16.50ta bırakan şubeye aferin de diyebilir. Neticede devlet bankası, yönetim pek müşteri odaklı değil. Belki şube de bunu bildiğinden yavaş davranmıştır.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Kim takar Abbas'ı ?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben takıyorum ve rest diyorum sisteme abbas gidene kadar 1 Cent koymam isterlerse %20 Tl faizi versinler.

8.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Genel müdürlük 16.50ta bırakan şubeye aferin de diyebilir. Neticede devlet bankası, yönetim pek müşteri odaklı değil. Belki şube de bunu bildiğinden yavaş davranmıştır.
    ne alakası var ya, adamın vereceği her 0.01 puan ona zarar, vermeyeceği her 0.00001 puan ona kar.

yapmak ister mi ?

müşteri odaklılık demek müşteriden edeceği kardan vazgeçmek demek değildir !

biraz tüccar gibi düşünün yapmayın gözünüzü seveyim.

hakkınızı arayın..

ağlamayana...

syg,

ytd.

Sayfa 694/1006 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz