Sayfa 693/1006 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dün bu şekilde soru sordum ama cevap gelmedi .

Vakıfbanktaki şubemi genel müdürlüğe şikayet ettim bu konuda

Akşam saatine kadar ulaşamadım ve şubenin kapanmasına 3 dakika kala ıslak imza dilekçe verirseniz olur diye cevap dönüyor değiştirebilirsiniz dedi .

Başka şubesi 18 veriyordu oraya taşıyacaktık işlem yaptıramadım 16.50 kaldı .

Ama genel merkezden de birşey çıkacağını sanmıyorum ama şubeler arası bu fark nasıl olur bilmiyorum
    Garanti'de şube değişikliği yapmıştım. Sadece yeni şubeye talimat vermiştim. Eski şubeyle görüşmem gerekmemişti. Şahıs hesabı 1-2 ayda, şirket hesabı 2-3 ayda taşınmıştı. Tüm ürünlerin taşınması için belirli dönemleri oluyormuş bu yüzden uzun sürüyormuş böyle bilgi vermişlerdi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Şu anda dolar alanların uykusu kaçıyor mu bilmem ama 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kampanyalara kanarak 3 TL'den dolar satanların bugünlerde uyku uyumadıklarından eminim. Bir de böyle bakın olaya..
    doların fiyatı türkiyedemi belirleniyor diye düşünüyorsanız bilgilerinizi yeniden check edin 2016 temmuz amerikada 10 yıllık faizler 1.50 almanyada 0.30 civarındaydı şimdi ise Amerika 2.90 almamyada 0.65 civarlarında ben doların düşeceği savımın dayanağı amerikayı büyük bir kriz bekliyor burdan yola çıkarak dolar alınmaz diyorum bunu trumpta biliyor onun için ticaret savaşları başlattı dolar düşecek söylemimin dayanağı budur

Hazine’nin gösterge 2 yıllık tahvili yeniden ihracında ortalama bileşik faiz %19.35, 10 yıllıkta %16.94 oldu. Değişken faizli 6 yıllık tahvilin yeniden ihracında ise ortalama fiyat 92.635 olarak gerçekleşti.

Hazine bugün iki yıllık gösterge olan altı ayda bir yüzde 6.5 kupon ödemeli 13 Kasım 2019 itfalı sabit kuponlu tahvilin, 5 Haziran 2024 itfalı değişken faizli tahvilin ve 10 yıllık gösterge olan 8 Mart 2028 itfalı altı ayda bir yüzde 6.20 kupon ödemeli tahvilleri yeniden ihraç etti ve seçim öncesi Haziran ayı yoğun iç borçlanma programını da tamamladı.

Yatırımcılar Haziran ayı programının ardından seçim sonrası Temmuz ayındaki yüklü ihale takvimini takip edecekler.

Bugün yeniden ihracı yapılan gösterge 10 yıllık tahvil getirisi yüklü ihale/itfa takvimi ve seçim öncesi artan harcamaların da endişesiyle son iki ayda 430 baz puan yükselmişti.

4.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    arkadaşlar felaket tellallığı yapmayalım.seçimde reis yine halledecektir dont panik yahu ))
    halletmekten kasıt şu mu ?

RTE: “Sandık kurulu üyesi arkadaşlarım diğer partilerden önce sandık mahallinde yerini almalıdır. Olur ya, gelmeyen olursa sandık kurulu başkanı önce gelen kimse onu alacak. Hakimiyeti biz elde etmiş oluruz. Eğer sağlama alırsak İSTANBUL’DA "BAŞLAMADAN" İŞİ BİTİRMİŞ OLURUZ.”

https://twitter.com/GokhanVots/statu...49208639852544

5. Geçmiş haftaları ya da hoşgeldin beşgittinleri ne yapalım, vadesi dolan arkadaşlar zahmet edip bilgi verse iyi olurdu.Geçen hafta bağlarken "önümüzdeki hafta 20 li oranlar görülür " demişti mt leri.Yok mu 20 ve üstü orandan bağlayan?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Kim takar Abbas'ı ?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Vakıf 500 bin için 19.20 verdi. Bugün.

Sayfa 693/1006 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •