Bütün paraný eðitime harca. Çocuklarýný en kaliteli okullara gönder. Sürekli kabiliyetlerini geliþtir kurslarla. Süper yüzme öðrensin, Tenis öðrensin, Satranç öðrensin, Briç öðrensin, Dans öðrensin, Pasta öðrensin, Börek öðrensin... öðrensin derken profesyonel kurslarla... laf olsun diye deðil...
Mesela ÝSMEK in çok düþük ücretli kurslarýna kaç kiþi gidiyor?
http://m.ismek.ist/tr/default.aspx
Gitmediðin kurs varsa git. ÇÝNCE öðren, ÝNGÝLÝZCE öðren, ARAPÇA öðren.
Bilgisayar kodlama öðren. Robot programlama öðren. Bilgisayarlý tasarým öðren.
Çok iyi eðitimli ve donanýmlý kiþi her zaman zengindir! Dünyanýn her yerinde çok yüksek maaþla iþ bulabilir, veya kendi þirketini kurabilir.
Paramýn çoðunu çocuklarýmýn eðitimine, kabiliyetine, ve zanaatýna harcýyorum. Artarsa da yatýrým yapýyorum. Karma bir portföyüm var. ALTIN ve GÜMÜÞ aðýrlýklý.
Miras býraksam ne olacak. En iyi miras mükemmel eðitim, öðretim, kaibliyet, zanaat kazandýrmaktýr.
Ýster Türkiye de iþ bulurlar. Ýster baþka ülkede baþka yerde iþ bulurlar. Ama þundan kesin eminim çok iyi þartlarda yüksek maaþlý olarak çalýþacaklar.
![]()
![]()
![]()
% 14,90 Turkish bank 45 gün...
Parayý çekene , sizi müþteri portföyüne alana kadar güler yüzlü, sonra çoðu banka gibi '' keyfin bilir, zorla tutan yok '' havasýndadýr.
Artýk bütün þubeler beni , ben de bütün þubeleri tanýdýk. Birbirimize nazýmýz geçiyor. Bazýlarýyla ise yüz yüze bakamayacak þekilde kavgalý olduk. Ýki tanesi ile mahkememiz sürüyor. ( sözleþmeye aykýrý kesintiler ve gün içinde internet sayfalarýný arýza adý altýnda 3 saat kitlemeleri nedeniyle uðradýðým zararýn tazmini)
Burgan üç para birimli hesap oranlarý cazip olsada kur makaslarý yüksek olduðu için cazip olmuyor bunu bir inceleyin.
Doviz mevduat oranlari dusuk olsa da, al sat yapmayi dusunuyorsaniz eger en iyi makas araligi Türkiye Finans TFX'de.
ONEPLUS A5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla sp kredi notu düþüþü tl mevduatlara olan güveni düþürmüþtür.
Yer Ýmleri