105 375 olmalı bozgurtum grafıkte
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
yok bugun 84 de tutmaz...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
fdj dan vedax tan ayrışma muhtemel. Almanyada covid çıkalı çok oldu. Korkular azaldı, insanlar önlemlerle yaşamaya alıştı, kanıksamaya başladı.
Bizde ne yöne evrileceği korkusu hakim. Bu endişe ile şimdilik yukarı marj kullanılmıyor
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Umreden gelenler, yurtdışından kapan vakalar önemli değil inanın.
Burada yurt içinde bulaş çok önemli. Eğer yurt dışı vakaları iyi izole edebilirsek, çok hafif atlatırız.
Burada vatandaşın cahil olmaması gerekli.(Açıklama gereği duydum; bana bir şey olmaz, bu basit bir grip, oyun bu ameriganın oyunu, ne şimdi hayatımı şu aptal grip için kısıtlayayım mı,anamı babamı çocuklarımı sevdiklerimi de görmeyeceğim diyen herkes tıbbi bakış açımla cahildir.)
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Teknik olarak burada karı bir düzeltme beklesem de global çetenin çıkışları satış olarak kullanma ihtimali düşündürüyor.
Dolaresteki alıcının istekli olması da flat kalma düşüncemi şimdilik destekliyor.
Flat devam....
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Selametle.....
Trump resesyona girebiliriz dediği anda en kötü satın alınmış gibi bir durum oluştu aslında
Zaten Düşmüş Dow u yüzde 12 daha bastılar o dakikada
Ardından parisi kapatmayı düşünmüyoruz açıklaması
Bunlar kötü senaryonun değil en kotu senaryonun fiyatlara dahil olmaya başladığı anlamına geliyor.
Aslında senaryo falan da değil gerçek.
Yer İmleri