Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    tüysiklet rallisi neden yapıldı bana birisi bunun izahını yapsın..
    Birilerinin birikimi var, ama işletme kurmak vs pahalı iş, faizler de parayı yatırmak için çok düşük. Öte yandan gözüne borsa şirketi kestirip yükseltmek daha kolay bir iş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    tüysiklet rallisi neden yapıldı bana birisi bunun izahını yapsın..tüysiklet rallisini agrasif yaşayanların nerdeyse tamamı rallinin bittiği zaman virüs olayı başladı..
    Yapanlar Corona virüsünü biliyorlarmıydı sizce?

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Kibar holding paslanmaz üretimine 2013 yılında başlamış.

https://www.kibar.com/tr-tr/grup-sir...yi/posco-assan
    Benim anladığım o soğuk haddeleme tesisi, rulo geliyor onu inceltiyorlar belki.

Paslanmazı cevherden üretebilmek lazım.

Paslanmaz boru üreten bir video vardı, güzel bir tesis. Kg fiyatı nispeten çok daha yüksek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. şunu demek istiyorum neden virüsün başlangıcı bunların tepe noktasına denk geldi..
    bunlar nerden biliyordu diyesim geliyor..bu virüs olayı kurgu şüphesini de doğuruyor..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Birilerinin birikimi var, ama işletme kurmak vs pahalı iş, faizler de parayı yatırmak için çok düşük. Öte yandan gözüne borsa şirketi kestirip yükseltmek daha kolay bir iş.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim anladığım o soğuk haddeleme tesisi, rulo geliyor onu inceltiyorlar belki.

Paslanmazı cevherden üretebilmek lazım.

Paslanmaz boru üreten bir video vardı, güzel bir tesis. Kg fiyatı nispeten çok daha yüksek.
    Zannederim temeli atıldı.
    Büyük özel teşvikler verildiği dönemde yatırım başladı.

6. Bu çinlilerin Allah belasını versin ama yavaş yavaş... atalarımız bunları boşuna her yerde indirmemiş.. işe yaramaz topluluğu...

Şöyle baktım.. öyle bir panik havası varki... borsa önce 75 sonra 60 sonra 50 sobra 35 sonra 26 olsa hiç şaşırmam... tamamen hava bu virüs ile ilgili aşı bulundu denene kadar ya da macronun yaptığı gibi devletlerin küçük esnafa destek olacağı mesajlar vermek ve bu g20 ülkelerinin birbirinin borçları için helaleşme yoluna gitmesi vs

O zaman düştüğümü kadar hızlı çıkarız sonra ekonomik yaralar sarılır..

Ama şunu söyliyim 2020 gitti artık... unutun..

2008 krizi 4 ay sürmüştü..

Bu 2008 krizi değil... alım fırsatından önce sağlıklı kalmak için çalışacağım...

Mezara para götüremiyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    .

Mezara para götüremiyoruz...
    belli olmaz, belki de gel buraya sen borsacıymışşın, şu cehennem kazanı şirketi cehol ihaleye girmiş, gragifini bir incele al bu da dünyadan kalan alacagın derler.

8.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    belli olmaz, belki de gel buraya sen borsacıymışşın, şu cehennem kazanı şirketi cehol ihaleye girmiş, gragifini bir incele al bu da dünyadan kalan alacagın derler.
    Onun cenol versiyonu var mı... altından ırmaklar akan...

Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •