Sayfa 694/997 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XXXIII

Biz seçimi alalım sonra sıkıyorsa vermesinler iktidarı.

Gezi hava civa kalır merak etmeyin. Sağ duyuluyuz diye süt oğlan değiliz.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Reis den sonra uzun yıllar dini söylem kullanan kişiler iktidara gelemiyecek.
    Toplum bu kişilere mesafeli olacak.
    Ülke için iyi olabilir.
    Mansur gibi orta direklerin yönetime geleceği bir TR ye gidiliyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Bayan Kemal daha kotu bir pot olurdu
    Bayan Kemal de dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=96uW...=karedikprizma
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Öncesinde bir yerde bay Kemal ve bay Meral dedi.

yön tahmini giderek zorlaşıyor..mart ayındaki derin satıştan sonra dün yine bir satış oldu.. ama bugün tam tersi oldu , yine bir zıplama var şu ana kadar..ama derin satış barını telafi etmekten uzak.. zaten beklediğimiz bir şey değil, eğer telafi edecekse kaç gün olduğu daha önemli.. ne kadar uzun sürerse o kadar iyi.

normalde iç siyasette yaşananların bu satışa neden olmadığı bence açık..yatayda 8-10 gün süren ama takvim günleri olarak nerdeyse 3 haftalık görece yatay süreçten sonra geldi satış.. arada pozisyonlar birikti, ve masada kartlar yeniden dağıtıldı. daha yukarı almak istemediler/zor geldi mesela bir açıklama olabilir.. ya yatayda daha çok tutacaklardı ya da bir satışla tekrar yeni bir resim ortaya çıkaracaklardı..ben bu tür dalgalanmaları gayet gerekli buluyorum, hisse piyasasındaki kişiler için çok anlam ifade etmeyebilir (sürekli long pozun beklentiler içinde olması) ama vadelide 500k poz açılıyorsa bu önemli bir oyun masası demektir ve bu masada süprizlerin hep olması gerekir.. olmazsa da olacaktır.. oyun bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Bayan Kemal daha kotu bir pot olurdu
    bay kemal konusunda tecrübelidir yapmaz o hatayı diyecektim ama onuda yapmış
    bir halt olacağı yok.

500 küsur bin kontrat yaklaşık 7.5-8.0 milyar tl lik bir masa demek..1 milyar dolar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    akp'nin bugüne kadar gelmesinin sebebi rte değil. bizim millet para düşkünü, hırs küpü, kolay para için gerekirse her şeyini satacak, ödün verecek bir yapıdadır. kripto borsa şampiyonluğu boşuna bizde değil

bu milletin şifresi (bug'ı) bulunmuştur 2002 yılından sonra da düşük faiz, kredi çek ev al, araba al, arsa al. her şey inşaat her yer yatırım her yer rant olduğu için de birbirimiz arasında mal çevirip zenginleştiğimizi sanıyoruz.

FED faizleri çok değil sadece %5'e falan çekse veya global'de bir gün varlık fiyatlarında realizasyon kararı verilip faizler yukarı gitse ucuz para teorisi çöker ve bizim millet kralını tanımaz.

Sayfa 694/997 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •