Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Tcmb: 1 mayıs-31 temmuz arası yp reeskont kredisi kullanacak firmalara döviz mevduatlarının %20'sini tl'ye çevirme zorunluluğu getirildi- bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi
    Hazine : Bazı mecralarda Bakanımızın Londra'daki toplantıda, “Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi” açıklaması yer almaktadır. Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır

Hazine: (Ocak ayında)
    - İç borçlanmanın ortalama maliyeti %16.60 oldu (Önceki %17.15)
    - İç borçlanmanın ortalama vadesi 52.6 ay oldu (Önceki 78.9 ay)
    - Toplam iç borç çevirme oranı %113.7 oldu (Önceki %50.0)

5. Karşı değiliz diyeli, 2 gün oldu mu?...

Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 71 kuruş zam geldi. / BloombergHT

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez : Şu anda sadece 7 köyümüzde kesinti söz konusu.

Bakan Dönmez : Yaşanan arıza sayısına baktığımızda 10 yıllık arıza 1 günde oluştu. 13 ilden buraya bakım-onarım ekibi sevk edildi. Faturaların tahsilatını da 1 ay erteliyoruz.
    Koca şehri 4 gün elektriksiz bıraktılar, yağan kar a bahane bulup doğal afet dediler, ve millet te yedi )))
    Kar çok yağdı diye direk mi devrilir, elektrik mi gider !!!
    Kar çok yağınca elektrik gitseydi, Hakkari,Van,Bitlis,Bingöl elektrik yüzü görmezdi.
    Hem kar Isparta’ya yağanın 10 katı yağıyor, hem arazisi dağlık. Orda neden devrilmiyor direkler !!!
    Kar un elektrik direğini devirdiğinide gördük ya, daha neler göreceğiz

Son durum :

Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •