FXTV'de Devrim Akyıl da GameStop belgeseli izlemiş, vadeli piyasalar aracılığı ile spot hisselerin yükseltilmesini anlatıyor dedi. Ben izlemedim.
FXTV'de Devrim Akyıl da GameStop belgeseli izlemiş, vadeli piyasalar aracılığı ile spot hisselerin yükseltilmesini anlatıyor dedi. Ben izlemedim.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
shortcular akşam seansı açılmasın diye dua ediyodur![]()
Dolar eskisi gibi artmıyor, gr altın çoğunlukla dolara bağlı, ev araba fiyatları uçuk, mevduat faizi düşük.,.
Geriye borsa kalıyor girin diye zınnen söyleniyor 1 yıldır. Faizler ne zaman artmaya başlar o vakit şortlar yaza doğru giyilir seçimden sonra yani.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3901.75ten işlem nasıl geçti?
Bu arada Tüpraş sanırım tarihinde ilk defa tavan kapattı
Bak nereden long açılmış...sistem al verdi demiştim..al vereceği belli İken biraz erken bile davrandım.BENİM İÇİN SORUN YOK. tüm krizleri bizzat yaşadım..sadece vob bile 16 yılllık ..BU DEVRİN KEYFİNİ ÇIKAR.en beceriksiz olsan bile rüzgar arkadan esiyor.
Bu gecici süreç bitince SHORT anı başlayınca , KAÇ...kerameti kendinde arama.Ha...fırtına başlasın yahu bu short nasıl yapılıyor diye sorarsın...MALESEF BU TEMELSİZ GÜVEN ZAMANI BİRAZ DAHA SÜRECEK..TAKİ ENFLASYON %20 ALTINA KADAR..
...
ekran vermezdim de aklınca laf çakıyor..(NAZAR DEĞİYOR).PARA KAZANAN SADECE HİSSECİLER DEĞİL......
![]()
Son düzenleme : ABKA; 03-10-2022 saat: 18:46.
Yer İmleri