Sayfa 695/810 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 6478 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop LXV

bankalara alım geliyor tekrardan.....

2. 30 unda ortalık karışabilir ama o duruma rağmen bile ekran başında ve tetikte değilseniz şort tuşuna basmayın derim. şort pozisyonları çok kısa süreli oluyor. endeks özellikle holding ve banka hisseleri ile artık buraları dip yapıp yukarılara gitmeye başlamak istiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Pala dün çok para verdi bana bugün vermeyecem der gibi alttan alta bakıyor. Accuk izleyelim bari

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pala dün çok para verdi bana bugün vermeyecem der gibi alttan alta bakıyor. Accuk izleyelim bari
    aynen dostum, hergün işlem yapmak zorunda değiliz. Pozisyonda kendimizi güvende hissetmeyeceksek izlemek de bir seçenek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Uluslararası piyasadaki gevşeme Türkiye’ye yaradı, akaryakıt fiyatlarında ciddi düşüş yaşandı.
    İsrail-İran arasında sağlanan ateşkesin ardından uluslararası petrolpiyasalarında rahatlama yaşanırken, bu gelişmenin Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına da doğrudan yansıması bekleniyor.

6. Teknik artık dip yapıyorum yukarı bir trend başlatma çabasındayım diyor. Tabi önümüzde sıkıntılı süreçlerde var, ancak o süreçler borsanın istediği şekilde sonuçlanabilir.

7. Yurtdışı borsalarda işlem yapıp vergi yükümlüğü doğmuş ve vergi vermiş birisi var mı aranızda. Süreç nasıl işliyor ?

pompacıya sordum var mı indirim diye
    bu akşam pompayı 4 cm çekecez pardon 4 tl indirecez dedi
    ver 200 tl lik dedim çıktım depoda 320 tl boşu boşuna ödemeyelim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 695/810 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz