Sayfa 697/1001 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ankarada eski evlerde pek kalmadı görevli ama istanbulda eski evlerde bile hala var görevli
    İstanbulda da Merkezi sistemden Doğalgaz Kombiye veya doğalgaz kazanına dönüşüm yapanların tamamında hala apartman görevlisi var ama benim eski apartmanda kira karşılığı (elektrik doğalgaz su vb bize ait olmak üzere) temizlik hizmeti veriyorlardı...Ayrıca Apartman yöneticisinin ayak işlerine bakıyorlardı. Birçok apartmanda o sisteme geçmişti.

Her yil kredi kart aidatimi iptal etsin yeter baska bisi istemiyom MT den

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    daha önce yazmıştım mt ler artık sallamıyor müşteriyi böyle giderse şikayet etmeyi düşünüyorum genel müdürlüğe
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. https://twitter.com/zubeydesariii/st...io9gntW_w&s=19
    İtirazlar çoğalıyor ama geçmiş olsun asgari ücret artsın demekle olmuyor tüm denge bozuldu artık

Biz de sivi camasir deterjani kullaniyoruz, bunu depo da icine acip bir birine defsirmediklerini de bilemiyoruz tabi, bunu normal boyda degil de maxi boyda alabilsek keske 3-4lt degil de 30-40lt bole kova tip alabilsek daha makul fiyata keske bole bi imkan olsa

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Hele deterjanlar, şampuanlar için üzerinde hiçbir tarih yazmıyor. Bunlar kimyasal, zamanla tepkimeye girip insan sağlığına zararı olmuyor mu?

O degil de bir tantuni bir tost durum filan min. 40 liradan basliyor artik, eskiden 2-3 lahmacun isterdim eve 25-35tl filan tutardi simdi min 30tl lahmacun 50-60liraya da lahmacun var...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    O şekilde yapılan hesaplamada alım gücünde zerre düşüş yok..14 yıl öncesinin bim postu vardı geçenlerde.sut kaşer yoğurt yağ vs..14 seneki asgari ücretle ne kadar mal alınıyorsa bugünde aynı alınıyor..

ithal muz 45lira oldugu gunleri hic unutmadik arada marketlerde gene de goruyoruz bunu

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Diğer bir örnek ise muz verilebilir.
    O dönemin en pahalı meyvası idi. Çok az aile 1980 lerde muz alabilirdi.
    Şimdi en ucuz oldu. BİM de 2 haftadır 15-17 TL arasında.

7. Soru ; efendim borsa neden düşüyor ?
    cevap ; Mevduat faizleri yükselmeye başladı. her ne kadar enflasyon altı olsa da para kaybetme korkusu olanların tercihi falan.....

Geçen haftanın dönen muhabbetiydi bunlar. En akıllısından en uyanığına böyle düşünmüşler. Peki bugün ; aynı uyanıklar yok canım son faiz düzenlemesinden memnun değil insanlar yine koşa koşa para borsaya akacak.......

Bu ülkede her şey çok ama çok çabuk unutuluyor. ALLAH bu millete akıl sağlığı yerinde kalsın diye mi böyle özellik verdi acaba ?

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/zubeydesariii/st...io9gntW_w&s=19
    İtirazlar çoğalıyor ama geçmiş olsun asgari ücret artsın demekle olmuyor tüm denge bozuldu artık
    https://twitter.com/AylinSeckin2/sta...Bcqxt9EctvGw_w

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 697/1001 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •