Sayfa 697/1006 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Tuncer Şengöz'den farklı düşünüyorum, bence burada bir LD var, düşüş de zigzag olmalı.

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    kırmızı 1234 fakat 1 yerine 2 yazmışım siz anlarsınız resmim çokkötü
    Hem regular flat sınırlarını aşıyor, hem de hedef fiyat çok düşük....topikte linç ederler valla

İmkansız görünen ihtimalleri elemek lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tuncer Şengöz'den farklı düşünüyorum, bence burada bir LD var, düşüş de zigzag olmalı.

Achiles abey LD1 hiç böyle düşünmemiştim tabi ki de olabilir hatta olursa feyzaya harbi gideriz ilginç bir yaklaşım teşekürler paylaşımına abey.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hem regular flat sınırlarını aşıyor, hem de hedef fiyat çok düşük....topikte linç ederler valla

İmkansız görünen ihtimalleri elemek lazım.

112 olsun bizim olsun be abey topicten kaçarım topuklar kıçıma deye deye.
    sağol abey katkına

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    112 olsun bizim olsun be abey topicten kaçarım topuklar kıçıma deye deye.
    112 kurtarmıyor ki yapıyı...90 lı yılların bile altında ED Expanding 5 in hedefi...mesafelere bakmalısınız...ED Exp 5>ED 3...gerçi bununla ilgili de garip şeyler var, 3 ü aşsa yeter diyorlar ki ben katılmıyorum...Genişleyen genişleyendir..

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    112 kurtarmıyor ki yapıyı...90 lı yılların bile altında ED Expanding 5 in hedefi...mesafelere bakmalısınız...ED Exp 5>ED 3...gerçi bununla ilgili de garip şeyler var, 3 ü aşsa yeter diyorlar ki ben katılmıyorum...Genişleyen genişleyendir..
    tabi ki imkansız gibi duruyor abey. göstergeler de desteklemiyor zaten. fakat hissiyatı atamıyorum işte. sende en sevdiğim yan bu zaten. olasılıklar ne derse o. bulursam bu hissiyatı atamamamın nedenini grafikolarak atarım abey. dow da ki tehlikeli durumu. ig abey

7.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    tabi ki imkansız gibi duruyor abey. göstergeler de desteklemiyor zaten. fakat hissiyatı atamıyorum işte. sende en sevdiğim yan bu zaten. olasılıklar ne derse o. bulursam bu hissiyatı atamamamın nedenini grafikolarak atarım abey. dow da ki tehlikeli durumu. ig abey
    Bist oraya düşerse evi arabayı satıp gömmeli...piyasa değerlerinin kediye yüklenecek seviyeye düşmesi demek...bence imkansız...savaşa mavaşa girmemiz lazım...o zaman da borsa düşüneceğimiz en son şey olur...

Kolay gelsin

50 milyar usd uçak satışı onayı?
    Ödeme?

Sayfa 697/1006 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •