Sayfa 698/964 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Sayın haşim size kesinlikle hak veriyorum. Hisseyi en azında bu gelişmeleri verene kadar 0.50-0.60 bsndında tutmalılardı. Ama sıkıntıyı yapan tahtacı. Her zaman denildiği gibi sineğin yağını hesaplayan bir karşi grup var. Durumda böyle olunca mecburen ky ye başka bir hal tarzı kalmıyor. Şu dava ve gap olayı bir gerçekleşsinde elmi yaman beymi. Asıl niyetleri o zaman belli olur.

2. 38 kuruş

Brüt takasın kalkması da sadece birilerine yaradı

Daha rahat oynuyorlar fiyatla

1 liradan hisse sattım dedi kaç kişi atladı ucuz diye

Şimdi yine başa döndük

Yakın izleme pazarından çıksa korkarım yine zararı bize olur

Sayın frecell’in dediği gibi kiraladıkları otel arsaları için bir sürü fırsat var şirket hâlâ ky’nin düzeltilmesine çanak tutma peşinde

Bankalara borç ödemiyor bir de benim istediğim koşullarda anlaşacağız diyor

Hem ayranım dökülmesin hem gözüm çapaklanmasın diyor

Yazık

3. Adamın elinde %75 hisse var ya

İtibar yerlerde

Ne sermaye arttımı

Dalga mı geçiyorsunuz siz

Milletin aklını bulandırmayın

4. he tahtacı ...sen benim yazımı oku gidişatın nereye doğru olduğunu gör kafanızı kumdan cıkarın) ..y.t.d patron diyecek ki hissemi 1 tl ye cıkar tahtacı banane banane diyecek öylemi) y.t.d adamlar bu adımı atmak icin danıştay daki davanın kesinleşmesini bekliyor bu aradada sanki işleri yoluna konuyormuş gibi yapıyorlar) y.t.d sonra ağlamayın ona göre..y.t.d arada bir sor şirketi böyle bir niyetleri varmıymış belki söylerler)..y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bana göre şirketin hissesine sahip cıkmamasının tek sebebi var niyetleri kötü bana göre niyetleri danıştay kararı kesinleşip cepleerine koydular mı yapacakları iş AŞAĞIYI İYİ OKUYUN BU (SEBEB AYRILMA HAKKININ DÜŞÜK TUTACAKLAR BU BANA GÖRE) OLUR OLMAZ ONU BEN BİLMEM SAYILGANLAR BİLİR..Y.T.D

Payları nominal değerin altında işlem gören şirketler bedelli sermaye artırımı yapabilmek için sermaye azaltımı ile eş anlı olarak sermaye artırımını gerçekleştirebilirler. Bu çerçevede, Şirketler sermaye azaltımı ile birlikte eş anlı olarak sermaye artırımı için Kurulumuza başvurur. Başvurunun incelenmesinin ardından Kurulumuz tarafından sermaye azaltımına ve eş anlı olarak sermaye artırımına izin verildiği taktirde, sermaye artırımı için izahname ve sirkülerler yayınlanır. Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından sermaye azaltımına konu olan paylar için gerekli işlemler yapıldıktan sonra eş anlı olarak sermaye artırım sürecine sermayenin azaltılmış hali üzerinden başlanır.

Sermaye artırımı başladıktan sonra sermayeyi temsil eden paylar ile yeni pay alma hakkı veren kuponlar birbirinden ayrılmakta ve İMKB'de ayrı ayrı işlem görmektedir. Bu süreçte, paylar ile yeni pay alma kuponları ayrı ayrı satışa konu olabilir. Sermaye artırımına katılmak istemeyen yatırımcılar rüçhan haklarını Rüçhan Hakları Kupon Pazarında söz konusu pazarın açık bulunduğu tarihler arasında satabilirler. Rüçhan hakkını kısmen kullanmak isteyen yatırımcılar ise, satmadıkları rüçhan haklarının bedellerini süresi içinde yatırıp yeni hisselerini alabilir ve bu hisseleri isterlerse Borsa'da satabilirler.

Rüçhan haklarının satışına ilişkin söz konusu pazardaki oluşan fiyat hareketleri, yüksek oranda gerçekleştirilen sermaye artırımlarında yatırımcılar açısından önem arz etmektedir.

Finansal bilgileri söz konusu gelişmeleri takip edemeyecek seviyede olan yatırımcıların yatırım danışmanlarından destek almaları ya da yatırımlarını kurumsal yatırımcıların sunduğu ürünler üzerinden yapmaları uygun olacaktır.

Ayrıca hiç bir şekilde sermaye artırım sürecine katılmak istemeyen yatırımcılar sermaye artırım süreci başlamadan paylarını satabilirler ve hatta yüksek oranlı hak kayıplarına uğramamak için satmalıdırlar. Bu çerçevede yatırımcıların yatırım yaptıkları şirketlerin sermaye azaltım ve eş anlı olarak sermaye artırım sürecini www.kap.gov.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir...Y.T.D
    Halen algiya devam ediyorsun... Es zamanli yapilabilmesi icin sirketin sermayesini kaybetmesi gerekir bknz TTK376

boyle bir risk su anda yok

http://www.soneraltas.net/anonim-ve-...maye-artirimi/

Yani iskembeden salliyorsun...

Bedelli evet olabilir ama onunda daha sartlari olusmadi...

ANKARA ci yemiyoruz...Oku oku

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. bekle ve gör..y.t.d

7. bekle ve gör ..y.t.d 3/2 sini diyecektin her hal) y.t.d

8.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bekle ve gör ..y.t.d 3/2 sini diyecektin her hal) y.t.d
    Bak okumaya baslamissin...

Eeee hani es zamanli sermaye artirimi yapiyordu...

TTK 376 yi okumussun demek ki...

Yine yemedik hadi bakalim baska senaryo bulmaya...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 698/964 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •