Sayfa 699/748 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Dirençli bölgeye geldi takıldı. Maden haberinin tam zamanı.
    Şirketi aradım sorum.
    Duygu hanım sondaj çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
    Yalnız kendisi bu konularda asıl bilgili olan kişinin Tağmaç Çuhadar olduğunu da söyledi.
    Telefonumu alıyorlar Tağmaç Bey' e bildirelim size geri dönüş yapsın diyorlar geri dönen yok.

2. Açıklama yapılmadığı sürece daha çok kişi madenin durumunu bilirken biz KY olarak bilmemeye devam edeceğiz maalesef.
     Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Şirketi aradım sorum.
    Duygu hanım sondaj çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
    Yalnız kendisi bu konularda asıl bilgili olan kişinin Tağmaç Çuhadar olduğunu da söyledi.
    Telefonumu alıyorlar Tağmaç Bey' e bildirelim size geri dönüş yapsın diyorlar geri dönen yok.

tagmac.cuhadar@kozagold.com yatırımcı ilişkileri mail adresi
    Tağmaç bey son mailime yanı vermedi hala.
    Herkes arayıp sorsun birimize cevap verir elbet.
    Bence şeffaf bir şekilde kap açıklaması yapmaları gerekir "spk kuralları çerçevesinde"

Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Açıklama yapılmadığı sürece daha çok kişi madenin durumunu bilirken biz KY olarak bilmemeye devam edeceğiz maalesef.

4. Kozaa Yok ki listede ben göremedim madencilik kısmında, yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Seçimden önce bu şirketler birilerine satılır. Talan düzenine uygun bir durum. Dolarla enflasyonla faizle fakir fukaranın hayatı talan ediliyor. Ahlatcı tahtalarda alıcı olursa durum netleşir.
    3 ocak tarihinde yazdık, inşallah şu Koza yatırımcıları hak ettiği değeri alır. İçerden değil ama dışarıdan ilginin kokusu bile çok şeye yeter. Şuan satılacak en iyi şirketler Kozal kozaa İpek. Banka falan satamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Kozaa Yok ki listede ben göremedim madencilik kısmında, yatırım tavsiyesi değildir
    Olmaması daha iyi. Mahkeme 3 günde kozalakları devlete verir, daha resmî gazetede yayınlanmadan devlet sarar, hiç bizim olamdı der parayı alır kasaya koyar. 😊

7. Valla bizim babadan kalan mirasa bile kayyum atanmış, bazı aklı evvel kardeşlerim mahkemeye başvurup atatti, dükkanlara öylece uzaktan bakıyoruz, ettiğimiz zararın haddi hududu yok, velhasıl sahipsizlik zor şey bunda patron olsa böylemi olurdu,her hangi bir siyasi nedenle demiyorum, sahibi olsa belki temettü verirdi belki geri alım yapardı o bakımdan yazdım, yatırım tavsiyesi falan değildir kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer

Sayfa 699/748 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •