Sayfa 699/707 İlkİlk ... 199599649689697698699700701 ... SonSon
Arama sonucu : 5656 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. herkesin bayramı kutlu olsun.

bayram vesilesiyle bir sorum olacaktı, üstadlar yanıtlarsa sevinirim

malumunuz Boğaziçi kolonyasını da deva holding üretiyor. Bayram nedeniyle kolonya satışları patlamıştır. Yükselen kolonya talebi deva'yı nasıl etkiler? bayram nedeniyle artan kolonya talebi bilançolarımıza nasıl yansır? Bilgili üstadlarımızdan yanıt vermelerini rica ederiz.
    10. köyden yazıyorum.

2. Turump %10 gümyük veygisi getiymiş deyolla. Üzdü

Dilin peltekleşmiş, yarasın, takma kafanı

4.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    herkesin bayramı kutlu olsun.

bayram vesilesiyle bir sorum olacaktı, üstadlar yanıtlarsa sevinirim

malumunuz Boğaziçi kolonyasını da deva holding üretiyor. Bayram nedeniyle kolonya satışları patlamıştır. Yükselen kolonya talebi deva'yı nasıl etkiler? bayram nedeniyle artan kolonya talebi bilançolarımıza nasıl yansır? Bilgili üstadlarımızdan yanıt vermelerini rica ederiz.
    Bu bayramda insanlar “selin” ve “rebul” kolonyaları almış. Bu markaları satan şirket hangileri acaba? Hemen hisseleri kapmalı!

5.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Dilin peltekleşmiş, yarasın, takma kafanı

Zat-ı alilerinizden, sadece dilin peltekleşmiş demektense "klasikleşmiş", "içinde bulunduğumuz bu dönemde" diye başlayan ,ve hisse fiyatını olumsuz etkiler minvalinden önermelerle devam eden çok daha saçma bir yorum beklerdim. formundan düşmüşsün. bir dahakine daha iyi saçmalamazsan bloklarım seni. daha yaratıcı olman lazım. saçmalıklarınla beni eğlendirmelisin, yoksa ne diye kaale alayım seni

zaten gerginim kaç zamandır ne ruhsat paylaşan var ne sevkiyat. hayret bişey.
    10. köyden yazıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Zat-ı alilerinizden, sadece dilin peltekleşmiş demektense "klasikleşmiş", "içinde bulunduğumuz bu dönemde" diye başlayan ,ve hisse fiyatını olumsuz etkiler minvalinden önermelerle devam eden çok daha saçma bir yorum beklerdim. formundan düşmüşsün. bir dahakine daha iyi saçmalamazsan bloklarım seni. daha yaratıcı olman lazım. saçmalıklarınla beni eğlendirmelisin, yoksa ne diye kaale alayım seni

zaten gerginim kaç zamandır ne ruhsat paylaşan var ne sevkiyat. hayret bişey.
    biraz fiyatı artsa şöyle 80 tl lere gelse hemen ruhsat ilaç sevkiyat paylaşmaya başlarlar. maalesef paylaştıkları şeyler kendilerini de kurtaramadı.

7. 10 nisandan sonra çin'de amarikaya %34 gümrük vergisi uygulacakmış 😳😳😳. Amanınnnn yandı gülüm keten helva.şimdilik bize yarar gibi görünüyor. Görelim turup neyler

8. ABD Gümrük Vergisi Değişikliklerinin Türk İlaç Sektörüne Olası Etkileri

https://www.winally.com/abd-gumruk-v...lasi-etkileri/

Sayfa 699/707 İlkİlk ... 199599649689697698699700701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •