Sayfa 699/871 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. bu gün en yüksek 10,83 ü gördü banvit..ağırlıklı ortalaması ise 10,66 oldu...kapanışımız ise 10,81 den oldu...bu manzaraya aslında pek de yorum gerekmiyor...alıcıların çok iştahlı olduğu zaten gözlere hemen çarpıyor...neredeyse günün en yükseğinden bile almaktan çekinmediler...buda banvitin daha çok uzun yolunun olduğunu bize gösteriyor...

bir ara 10,71 e zatı muhteremin biri tam 43 bin lot satış koymuştu..aradan 15 dakika geçti ki bir de baktım hisse 10,78 de...birileri o yüklü hisseyi bir güzel aldı...artık hayırlısı olsun diyelim...umarım satan vadandaş da kendine yeni yeni diplerinden çıkmış beklentili bir hisse bulur...akıntının tersine yüzmek zordur...hisse düşerken de çıkarken de....şu anda banvitin önünde durmak da zor görünüyor...çünkü 29 tl tarihi zirvesi vede 2018 yılında kötü bilançolara rağmen 17 tl zirveleri vardı...

bu yıl her halükarda 2018 yılından daha iyi bir bilanço olacak görünüyor...hatta topikte ilginç bazı hesaplamalara da giriştim...ilginç rakamları buldum...bakalım hayırlısı ile neler olacak...şu anda topikte tek başıma yazıyorum...ama inanıyorum ki ileriki günlerde banvit çok hareketlendiğinde yeni gelip de beni kovacak arkadaşlar çıkacaktır...:kahkah:

neyse banvit çıksın da gerekirse kovulmayı da sineye çekeriz..:kahkah:
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Pasta enteresan , cep to cep gibi...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

500 bin lik bir spek çocuğu var.
    ordan oaraya operasyon yapyor.
    gerçi keko geldi,dağtır speği.
    yıllardır kalacak gibi yazı yazar.
    bir bakmışsın kaçmış.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    500 bin lik bir spek çocuğu var.
    ordan oaraya operasyon yapyor.
    gerçi keko geldi,dağtır speği.
    yıllardır kalacak gibi yazı yazar.
    bir bakmışsın kaçmış.
    aşık olursak ,mezara kadar aşık olmamız lazım...ama biliyorsun ki bu borsada ya hisseler seni terk eder yada sen hisseyi terk edersin...ömür boyu taşıyacak halimiz yok dostum..aşık da olamayız...bu hisseye ilk geldiğimde de aşık olmamayı öğrendim dedim...:) banvit endeksten çok geri kaldı..2018 yılında bazı çeyreklerde 10-12 milyon kar açıklamasına rağmen ve dolayısı ile en kötü yaşamasına rağmen 10,30 u aşağı kırmadı...10,30 dibinden ise bir yıl içinde toplasan en az 4-5 defa bazı seferler ta 17 leri dahi görecek kadar tepkiler verdi...

hisse zaten ceza gelecek ayağı ile 12,50 lerden aşağı düştü son bir ayda...bu son bir ayda ise endeks çok çıktı...bir çok hisse ise %20-50 aralığında çıkışlar yaptılar...bazı hisseler ise %100 den fazla çıktılar...işte bu geri düşmeyi kapatmasını bekliyoruz..artık nereye kadar çıkar bilemem...bende sizler gibi bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. 2019 yılı her halükarda 2018 yılından iyi olmasını bekliyorum..her yıl artan bir ciro göze çarpıyor...geriye gelen yem fiyatları (önceki çeyreklere göre ) aşağı inmiş bir dolar var...artacak bu ciro daha iyi bir kar getirmesi gerekiyor diyor mantığımız...ama ne kadar iyi ?? ve bu olası iyi bilanço ile ne kadarlık bir prim ?? bunları bende bilmiyorum...bekleyip göreceğiz...

banvit sığ olmasından dolayı agresif bir hissedir...sahipli bir hissedir de çünkü sahipli olmasaydı kim bilir nerelere düşerdi..ama birileri ısrar ile hisseyi destekledi...tabi bu destek de boşuna değildir bir spek için...bizim elimizde bir kaç bin lot varsa onlarda milyon lotlar var...elbette vakti geldiğinde onlar bizden daha çok çıkmasını isteyeceklerdir...düşmemesi için de ellerinden ne geliyorsa yapmak isteyeceklerdir...

işte bu mantık ile hissede bulunuyoruz...gerisi de artık nasiptir...bekleyecez ve göreceğiz...ben hepimize başarılar diliyorum..

6. Morgan Stanley: EM piyasalarında yükseliş için dönüm noktasındayızMorgan Stanley: EM piyasalarında yükseliş için dönüm noktasındayız Morgan Stanley'nin raporuna göre banka, gelişen piyasa yerel varlıklarında yükseliş bekliyor 19 Mart 2019 Salı, 09:05 Güncelleme: 19 Mart 2019 Salı, 09:06
    Bir müşteri raporuna göre ABD Doları'nın yönünü aşağı çevireceğini tahmin eden Morgan Stanley, -özellikle para birimlerinde olmak üzere- gelişen piyasa yerel varlıklarında yükseliş bekliyor.

James Lord öncülüğündeki stratejistlerin raporunda “EM yerel varlıklarının kazançları güçlü dolar tarafından engellendi. Bizce burası 2019 EM rallisinin kilidinin açıldığı dönüm noktası.†dendi.

Morgan Stanley gelişen piyasa varlıklarında görünümü 6 Şubat'ta nötre dönmüştü. Şimdiyse stratejistler, Çin teşviği haberleri ve Avrupa'da güçlü yerel talebin etkisiyle daha pozitif.

Bankaya göre Fed'in güvercin duruşu da EM varlıklarındaki yukarı yönlü beklentide etkili oluyor. Morgan Stanley stratejistleri gelişen piyasalarda risklerin tamamen kaybolmadığını ancak daha az endişe verici olduğunu belirtti.

https://www.bloomberght.com/morgan-s...ndayiz-2205376

BU HABERE GÖRE DOLAR GEVŞEYECEK..TABİ BU HABERE GÖRE DİYORUM...HER KAFADAN BİR SES ÇIKIYOR..

7. Beyaz et sektörü, Suudi Arabistan pazarına girecek

"Daha iyi pazarlara ulaşıyoruz." diyen Koca, hedeflerinde yeni pazarların olduğunu kaydederek, "Bunların başında Suudi Arabistan geliyor. Bakanlıklarımız da bu konuda sektöre yardımcı oluyor. İnşallah bu yılın ikinci yarısından itibaren Suudi Arabistan'da da büyük hareketlilik olacak. Özellikle 2018 ve 2019 yılında Suudi Arabistan'ı da en büyük ihracat kapımız olan Irak gibi yapma hedefindeyiz." ifadesini kullandı.

......................

https://www.trthaber.com/haber/ekono...ek-314611.html

TÜRKİYENİN BEYAZ ET İHRACATININ %50 Sİ IRAK A YAPILIYOR...SUUDİ ARABİSTANIN DA IRAK YOLUNDA OLMASI ÇOK ÖNEMLİ...HABERDE 2018-2019 YILLARINDAN BAHSEDİLMİŞ...HER AN SUUDİ ARABİSTANA YÜKLÜ PİLİÇ İHRACAT BAĞLANTI HABERLERİ DÜŞEBİLİR...VEYA TÜRK ŞİRKETLERİNİN SUUDİ ARABİSTAN FİRMALARI İLE ORTAKLIK HABERLERİ GELEBİLİR...EĞER BÖYLE BİR HABER GELİRSE BANVİT İÇİN SÜPER BİR HABER OLUR...

BİZ DE KENDİMİZİ DARI AMBARINDA HAYAL EDELİM DOSTLAR...:)

8. Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

keko

Benden başka kimse topikte yok yahu....:kahkah: herkes umudunu piliçlerden kesmiş...

Sayfa 699/871 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •