bu gün en yüksek 10,83 ü gördü banvit..ağırlıklı ortalaması ise 10,66 oldu...kapanışımız ise 10,81 den oldu...bu manzaraya aslında pek de yorum gerekmiyor...alıcıların çok iştahlı olduğu zaten gözlere hemen çarpıyor...neredeyse günün en yükseğinden bile almaktan çekinmediler...buda banvitin daha çok uzun yolunun olduğunu bize gösteriyor...
bir ara 10,71 e zatı muhteremin biri tam 43 bin lot satış koymuştu..aradan 15 dakika geçti ki bir de baktım hisse 10,78 de...birileri o yüklü hisseyi bir güzel aldı...artık hayırlısı olsun diyelim...umarım satan vadandaş da kendine yeni yeni diplerinden çıkmış beklentili bir hisse bulur...akıntının tersine yüzmek zordur...hisse düşerken de çıkarken de....şu anda banvitin önünde durmak da zor görünüyor...çünkü 29 tl tarihi zirvesi vede 2018 yılında kötü bilançolara rağmen 17 tl zirveleri vardı...
bu yıl her halükarda 2018 yılından daha iyi bir bilanço olacak görünüyor...hatta topikte ilginç bazı hesaplamalara da giriştim...ilginç rakamları buldum...bakalım hayırlısı ile neler olacak...şu anda topikte tek başıma yazıyorum...ama inanıyorum ki ileriki günlerde banvit çok hareketlendiğinde yeni gelip de beni kovacak arkadaşlar çıkacaktır...:kahkah:
neyse banvit çıksın da gerekirse kovulmayı da sineye çekeriz..:kahkah:
Yer İmleri