Sayfa 7/416 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 3324 madde; 49 - 56 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

Alıntı Originally Posted by Mancınık Yazıyı Oku
    Ilan ediyorum! Bu tahta çok ucuz kaldı. 10 tl çekeri var bu spekin elinden, bu tahtayı kurtaracak bir babayiğit aranıyor. Gelene bizden tam destek.
    Yatırım tavsiyesi değildir
    eVet ucuz kalmış gibi. Bugün biraz kurcaladım tahtayı şimdilik. Selüloz fiyatları ne durumda? Bİlginiz var mı?

2. Ne atraksiyon yapmış, çok fena silkeleme yapıyor ☺️

Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    Ne atraksiyon yapmış, çok fena silkeleme yapıyor ☺ï¸
    valla bana gel gel yapıyor gibi geldi. Tahtanın da bir sahibi var sanki. Şirketi aradım ama denetim geçiriyorlarmış yatırımcı ilişkileri ile konuşamadım.

Bu interpap ile iligli davayı kazandı diye hatırlıyorum. Ama nihai karar değildi galiba. Fabrika neredeyse tam kapasite çalışıyordu bunu biliyorum. Selüloz fiyatlarının seyri önemli. Dolar da stabilize oldu son çeyrekte. KAğıt fiyatlarında dolar açısından çok oynaklık göstermemiştir kanaatimce. Ama selüloz fiyatlarının seyrini bilmiyorum işte. O yüzden burada da sorayım dedim.

Son olarak da kambiyo tarafında finansal gider oluşmayacak bu çeyrek yanlış hatırlamıyorsam. Ciro çok daha önemli tabi ama pazar sıkıntısı yaşamıyor bildiğim kadarıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    valla bana gel gel yapıyor gibi geldi. Tahtanın da bir sahibi var sanki. Şirketi aradım ama denetim geçiriyorlarmış yatırımcı ilişkileri ile konuşamadım.

Bu interpap ile iligli davayı kazandı diye hatırlıyorum. Ama nihai karar değildi galiba. Fabrika neredeyse tam kapasite çalışıyordu bunu biliyorum. Selüloz fiyatlarının seyri önemli. Dolar da stabilize oldu son çeyrekte. KAğıt fiyatlarında dolar açısından çok oynaklık göstermemiştir kanaatimce. Ama selüloz fiyatlarının seyrini bilmiyorum işte. O yüzden burada da sorayım dedim.

Son olarak da kambiyo tarafında finansal gider oluşmayacak bu çeyrek yanlış hatırlamıyorsam. Ciro çok daha önemli tabi ama pazar sıkıntısı yaşamıyor bildiğim kadarıyla.
    Aynen pazar sorunu yok ve şu an 1.sınıf hamur kâğıtta türkiyede lider konumda selüloz 800/ 900 dolar/ ton olarak biliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku

Evet gel gel yapıyor sanki. 4,48 de dursaydı verecektim dün aldıklarımı nasip değilmiş.

6. Bu tahtada gel gel al git mi yoksa gel gel ver git mi yapıyorlar anlamak mümkün değil. Sizce ne yapıyorlar :)

7. Az parayla çok lot, çok lotla daha çok temettü. Yorum size kalmış.

8. Heyecan yapmayın , o kağıt bir gün ikili haneyi görecek. 12 yıldır boşuna biriktirip beklemiyoruz sanırım. Bizden geri alamıyor diye çıldırıyor. Götüreceği hedef fiyatta elimizdeki hisse 3 e katlar bunu o da biliyor. Ne toplasam kardır hesabı yapıp milleti inletiyor işte . Sorun tam da bu. Sıkıntı yok, bir dip daha yapsın 2.50 den hepsini satın almazsam adam değilim. Ninemin Tarabya daki yalıyı satıp gireceğim bu defa. Hadi bakalım hodri meydan Oyun çocuğu ...

Sayfa 7/416 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •