len zuzu...gel ve benim bilegimi buk...sana bi sans daha...ben veriyorum...yoksa yapistiririm Tenasu Lokum u?..gene yenecem seni!...
len zuzu...gel ve benim bilegimi buk...sana bi sans daha...ben veriyorum...yoksa yapistiririm Tenasu Lokum u?..gene yenecem seni!...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
gel senle...platodata topii acalim...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
oradan...boru deel zuzu...yu burda yaz...
boru burda!..seni seviyom len!..
...ytd...by beybaba
bu arada...boru burunlu avatarimi da kaybetmisim...orcinal arkadasa yaptirdigim...gene yaptiririm sen gel yeter ki...beni rezil etme...
...ytd...by beybaba
Sen o alamut kalesine git yaz da o psikopan "iki psikopan bir ipte oynamaz" diyerek, 3 gün geçmeden seni kovsun beaa!
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
boru benim laaaa...ara sıra bir şeyler hatırlıyon, benim boru diye nickim vardı be ya...Piskopan'ı tanımıyon ben...
kuzu'dur o kuzu...))))))))))))))))) olummmm yazdırmıyorlar işte, niye zorlayıp durupdurun? yazsan ne olacek,yazmasan ne olacek?
@erefefik
Yer İmleri