Sayfa 7/489 ÝlkÝlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 49 - 56 arasý.

Konu: SISE - Þiþe Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    75 baz artirirsa beklenti gerçekleþir, 100 arttýrsa doðan görünümlü þahin ile piyasanýn içinden gecmek diyecem ama normalleþmeye ivme kazandýrdýk deyip güvercin konuþmalarla yumusatabilir ki geriye faizin 5 olmaya pek birþey kalmaz. 50 artirsa aralýða kadar bu sefer yine git gel yaptýrýrlar uðraþýp dururuz yine zaten bir de son çeyrekte son Fed kararý Aralýk'ta uðraþ babam dur. Bir rahat yok.. ytd.

Moza hc ya buradan tebrikler, aselsan sýrtladý.. ytd

3.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Forumun eski tadý kalmadý, goygoy olmayýnca birþeyde yazasý gelmiyor insanýn. En son bir karar almýþtým 15 i geçerse yazmiyacam diye 20 ye gelip 12 ye geri döndüðünde 20 yi gecince yazmam artýk dedim, beceremedim, karþýlýklý istiþare olunca kal geldi yine! Tek baþýna yaz yaz o da bir yere kadar, kendi kendime konuþtuðum
    1 - 1.5 yýl kadar yalnýz kaldýðým topikte olmasýna raðmen o da bir yere kadar oluyor.. yaz yaz nereye kadar.. ytd
    Yaz abi öðreneceklerim var ne kadar çok öðrenirsem alým vitesini yükseltirim
    Syg

Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku
    Yaz abi öðreneceklerim var ne kadar çok öðrenirsem alým vitesini yükseltirim
    Syg
    Aman hocam ben vitesi yükselt diye yazmýyorum. Eðer böyle anladiysaniz o zaman birþey yazmak ve paylaþmak tehlikeli, goy goy olursa yazarým bundan sonra. Ytd

fedora hocam yettim

Duhul
    May 2018
    Ýkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,817
    adamlar manyak yaw, ordan oraya savuruyorlar. iþleme girdiðine gireceðine piþman ediyorlar.
    32,50 deki emirlerim duruyor müptezeller oraya kadar gelmiþsin basssana tobe tobe
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Duhul
    May 2018
    Ýkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,817
     Alýntý Originally Posted by activex31 Yazýyý Oku
    adamlar manyak yaw, ordan oraya savuruyorlar. iþleme girdiðine gireceðine piþman ediyorlar.
    32,50 deki emirlerim duruyor müptezeller oraya kadar gelmiþsin basssana tobe tobe
    Tüpraþýn 400 olduðu yerde þiþenin 30 larda olmasý çok süper bir durum
    Bakalým oðlen tüpraþýn bilançosunu kutlayacklarmý ?
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

8. faiz artışı ile birlikte fed tarafından hedeflenen oranlara yaklaşılacak. y. dışı endekslerde aşırı satım bölgesinden ciddi bir tepki hareketi olabilir.

Sayfa 7/489 ÝlkÝlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •