Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
Arama sonucu : 62 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Emmi

Bahçeli rusya ve çin ile ittifak yapılmalı demiş

Bundan kötü birşey çıkar mı

usaglar....

iyi niyetli...guzel yazilariniz icin tessekkurler....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

bir buyuk furgun daha yapacagiz....

birden ve aniden....gelip yazacagim....simdi yazmiyorum.....uyandirmiyalim kerizzleri....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    bir buyuk furgun daha yapacagiz....

birden ve aniden....gelip yazacagim....simdi yazmiyorum.....uyandirmiyalim kerizzleri....
    burada....belirttigim hubar dustu....ben pazartesi aksam duser duduncesindeydim.....BILMEME RAGMEN....KACIRDIM....erken dustu hubar.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    burada....belirttigim hubar dustu....ben pazartesi aksam duser duduncesindeydim.....BILMEME RAGMEN....KACIRDIM....erken dustu hubar.
    Emmim yanlış anlamazsan eğer, madem biliyordun hadi bize yazmadın, kendin niye kaçırdın ki ?

Bu görüşme daha çok bölgesel bir anlaşma için yapılan görüşme sanki.

Milyar usdler akacak mı buraya?

İsrail bu arada bir i.nelik yapar mı?

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Emmim yanlış anlamazsan eğer, madem biliyordun hadi bize yazmadın, kendin niye kaçırdın ki ?

Bu görüşme daha çok bölgesel bir anlaşma için yapılan görüşme sanki.

Milyar usdler akacak mı buraya?

İsrail bu arada bir i.nelik yapar mı?
    yok oyle bisey smart....THY boeing isi bu....o kadar....ama sanki para gelecek diye kullanir borsa....

SHORT u cakarim gene....

Yarınki YSK görüşmesinden kıllandım

Bunlar haftasonu yapılacak kurultayı iptal ederse yanarız

8. Kuzu hocam topik hayırlı olsun. Çok iyi yaptın yeni topik açmakla.

Akl-ı selim kayboldu. Bu adam bir şeyler yazıyor okuyalım anlayalım işimize yarayanları alalım demek yerine bir ego yarışı, aşağılamaya, küçük düşürmeye uğraşma. Sanki kuyruk acıları var. Sanki kuzunun ya da bilgi paylaşan birinin hatasını yakalayınca başları göğe erecek. Allah akıl fikir versin.

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •