Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Benim işyeri ağam. Nevşehir.
    Mamzaran guzelmis ama Isyerine gitme . Olaganustu bir durum var

2. https://www.yeniakit.com.tr/haber/ko...i-1051443.html

BU SHORTCULAR YAKINDA DABBE GELİYOR DEMEYE BAŞLARLAR.

ULEN NE FARK EDECEK SHORT LONG HAYAT ZATEN KISA.

ALLAH HERKESİ AFFETSİN.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Mamzaran guzelmis ama Isyerine gitme . Olaganustu bir durum var
    Pazartesi uzaktan eğitime başlıyoruz abi. Mecbur geliyoruz hazırlıklar vs. Gelme deseler evden çıkmam. İlla bu dönemi bitireceğiz uzaktan, yakından.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    fdow gece 23.00 e göre -250 gibi...normali -700/1.000 puan gibi bir açılış bakalım nasıl açacak...

5. Alman ekonomi bakanı: Ecb'nin desteğinden sonra piyasaların avrupa'nın krizin üstesinden geleceğini görmesini umuyorum
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Kıyamet alametlerinden biri "dâbbetü'l - arz"ın çıkışıdır. Peygamber efendimiz şöyle bildirir:
    "Onun alametlerinden biri, güneşin battığı yerden doğması ve kuşluk vakti insanların üzerine "dâbbe''nin çıkmasıdır. Bu alametlerden hangisi önce belirirse, ötekisi onu kısa zamanda takip edecektir." (Müslim, Fiten, 118)

"Dâbbe, yanında Hz. Musa'nın asâsı ve Hz. Süleyman'ın mührü olduğu halde çıkar. Mü'minin yüzünü asa ile parlatacak, kâfirin burnunu da mühürle damgalayacak. O zamanda yaşayan insanlar bir araya geldiklerinde mü'min- kâfir belli olacaktır." (Ahmed b. Hanbel, "Müsned", II/491)
    Dâbbe kelimesi "canlı, hareket eden varlık" anlamında kullanılır. Kelime anlamından hareketle tren, otomobil gibi şeylere de "dâbbe" denebilir. Mesela, bin yıl önce yaşamış birisini hayalen günümüze getirsek, yüz vagonlu treni görse "işte bu dâbbetü'l-arz" diyebilir. Ama bu kelime daha çok hayvanlar için kullanılır.
    Burada "Dâbbetü'l- arz acaba tek bir fert midir? Yoksa bir tür müdür?" sorusu hatıra gelebilir. Tek bir ferdin o kadar insana muhatap olması düşünülemez. Bu durumda onu bir tür olarak görmek daha uygun olacaktır.
    Dâbbenin ne olduğu hususunda değişik yorumlar yapılmaktadır. Mesela Hz. Alinin şöyle dediği nakledilir: "Bundan murat kuyruklu değil sakallı dâbbedir." Böyle bir bakışta onun bazı şerli insanlara işaret ettiği anlaşılabilir.
    Dâbbeye "AİDS mikrobu" diyenler vardır. "Televizyon" şeklinde değerlendirenler vardır. Hatta "robotlar olabilir" görüşünü ileri sürenler vardır. Bu son görüşe, zaman gelecek insan eliyle yapılan ve yapay bir zekâ verilen robotlar, "efendilerinin" sözünü dinlemeyecekler, insan medeniyetini alt üst edeceklerdir.
    Hayırdır imanami geldin? Dabbe konusunu Kuran'da ara o hep elestirdigin dincilerin bakış acıyla bakma. Insanlara beyin iyi neyin kötü olduğunu açıklayacak der ayette. Dabbe korkulacak bişi değil. Tirsma bu kadar.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Önümüzdeki günlerde yarından itibaren hava sıcaklığı +8 derece artacak. Bugün öğleden sonra hissetmeye başlarsınız. (Hava iyi gibi dimi şeklinde)
    Dalgamı geçiyorsun ya,
    Ankara da 1 karış kar var, ayazda bir taraftan
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

8. Dölar 6,50

Alooooo.......!
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 70/1001 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz