Sayfa 70/985 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Buna en güzel örnek NUTELLA bence

Fındik bizden gidiyor adamlar bizim kazandıgımızın kac katı kazanıyorlar.

Markalasmaya önem vermek lazım. Bu da kolay değil.

Mesela KUHNE. Avrupada her yerde var. Markalasmısta ama kimse bilmez Türk markası oldugunu.

Dardanel Ton var bazı yerlerde ama ton balıgında rekabet cok

Türk suları her yerde var.
    KUHNE'de Alman markası maalesef.
    Carl Kühne KG ağırlıklı olarak sirke ve lezzet üreten bir Alman gıda üreticisidir. Avrupa'nın en büyük sirke, salatalık turşusu ve hardal üreticilerinden biri olan aile şirketi, ürünlerini 50'den fazla ülkede satmaktadır.

2. Alenichev yazinca banada enteresan geldi.

Acaba hamburgda ki turkler mı kurdu?

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    KUHNE'de Alman markası maalesef.
    Carl Kühne KG ağırlıklı olarak sirke ve lezzet üreten bir Alman gıda üreticisidir. Avrupa'nın en büyük sirke, salatalık turşusu ve hardal üreticilerinden biri olan aile şirketi, ürünlerini 50'den fazla ülkede satmaktadır.
    Mensei alman ama üretimleri türkiye de. Türklesmişler artık. Öyle diyelim

4. Herkes iş adamı olmak zorunda değil hatta iş adamlığı nesli bitebilir, girişimcilik esas, işe yarar bir iş kurduğunda profosyonel yatırımcılar gelip ortak oluyor bir süre sonra red edemeyeceğin bir teklif yapıp şirketini alıyor.

Paydaş ekonomisi diye bir şey çıkmış, borsanın yapısının yavaş yavaş o şekile dönüştürülmesi lazım. Aracı kurumlara bir kısım imkanlar verdiler, niyet var ama yol yordam tam belli değil gibi.

Mesela berber/kuaför zinciri yok borsada, o alan boş gibi.

Çeşit çeşit çiğ köfte, döner, pizza, hamburger zincirleri yanında nasıl görülmedi hayret bir şey. Bir kaç tane çok şubeli kuaför var ama kitleselleşemediler muhtemelen.

Kuaför zinciri yazınca 2009 tarihli haber çıktı
    >>>>>>>>>
    Kuaför çırağıydı, 30 ülkede zincir kurdu

FRANSA'DA yılın girişimcisi seçilen Franck Provost, iş yaşamına kuaför çırağı olarak adım atmış. 1975'te ilk salonunu açan Provost dünya kuaför şampiyonasında birinci olduktan sonra 1977'de ikinci salonunu açmış. 1995'te salon sayısı 20'ye ulaşan Provost ünlülerin kuaförü olarak tanınmaya başlamış. 2007 yılında dünyanın en büyük kuaför zinciri Amerikan Regis'in Avrupa salonlarını devralan Provost, dünyanın ikinci büyük kuaför zinciri haline gelmiş. 30 ülkede 2 bin 500 salon ve 20 bin çalışana ulaşan Provost, Cannes Film Festivali'nin resmi kuaförü. Hergün 150 bin kişiye hizmet veren zincirin geçen yılki cirosu 203 milyon euro.

>>>>
    fikir varmış ama girişimci yok. memleketin problemi girişimci yetişmiyor.

https://hairist.com.tr/parlak-bir-gelecek/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ya Marka alman 300 yıllık falan ama ürünler hep türk. Nar eksisi bile var ya. Yok yok. Ben hep alıyorum burada ürünlerini

6. Marka türk ile Alman markası ama ürünler hep türkiye de üretiliyor çok farklı şeyler.

Iphone ağırlıklı olarak çinde üretiliyor. Çin markası mı diyelim.

Hem Kuhnenin almanyada ne kadar üretim yaptigini bilmiyoruz.

Konu Sen türk markası deyince ilgimi çekti

7. Red face

Beyaz tv konuğu Kaan Sarıaydın yeni bir normalleşme süreci başlayacaktır, insanlar virüsle yaşamayı öğrenecek, diyor..korkmayın hayal kurun diyor..bu söz beni korkuttu

8. Sosyal medyada usd için düşüş senaryoları çizmeye başlamış çoğu kişi. Terste kaldıkları için ora çizgi bura fibonacci diye diye 6.92ye geldi kur. Ne yazık ki tuz koktu artık.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 70/985 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •