Sayfa 70/1043 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 553 - 560 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Şeker ve albrk bunların başka başka hikayeleri var fiyatlarına yansıyacak sadece sabretmek lazım ytd
    Teşekkür ederim . [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    rabbim kazancınızı arttırsın ..ALLAH rızası için diyen her kim olursa olsun asla boş çevirmeyin .... boll kazançlar
    Allahın rızası her şeyden öndedir. Hatirlattiginiz için sağolun Allah razı olsun sizden hocam

3. [QUOTE=celik comak;4087785]
     Alıntı Originally Posted by ROOKY Yazıyı Oku
    Sayın Hocam merhaba, Jantsa için ne dersiniz, ne der temel ve teknik?

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak yarın akşam bakarım şu an yoldayım
    Üstadım , ozgyo daki kısa ve orta vadeli tahmininiz nedir ? Nereye kadar gider
    Ayrıca krgyo içinde aynı tahminleri alabilirmiyim ?

4. [QUOTE=overstar35;4088734]
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku

Üstadım , ozgyo daki kısa ve orta vadeli tahmininiz nedir ? Nereye kadar gider
    Ayrıca krgyo içinde aynı tahminleri alabilirmiyim ?
    Daha önce hedeflerini yazdım akşam güncellerim

5. Pkart grafik çok güzel 10 u kırarsa yolu açılır...Yataydan çıkacak gibi duruyor ne derseniz

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

6. jants yapacak yorum bulmadım 8 aydır cıkan bir hisse bizde yerli araç hikayesi daha yeni başladı 3 haneli rakamları görür .. egeen yorum yaptığımda 8.30 du şimdi 656.00 ytd

7.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Pkart grafik çok güzel 10 u kırarsa yolu açılır...Yataydan çıkacak gibi duruyor ne derseniz

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    9.40 altına gelmedikce yön yukarı aayı tuzağı yapmış ve sonra doji yarın ve sonrası yön yukarı ytd

8. ozgyo. devam . maktk. devam.petkm devam .sanko. her an patlar .ihlgm sabır taşı ama cok geri kaldı... olmip bu fiyatlar komik çift haneler cok yakın YTD

Sayfa 70/1043 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •