Sayfa 70/125 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 999 madde; 553 - 560 arası.

Konu: GWIND - Galata Wind Enerji A.Ş.

1. Kchol geri alım açıkladı ( %6 yukarıda ) sahol açıklamadı ama o da (%3 yukarıda ) dohol sıfır . Fark burada güvenirlik. Tabi böyle olunca iştirakleri daha da kötü ( gwind)

2.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Erken alıma geçmişsiniz,3.2x leri gördüğümüzde ufaktan alıma geçerim......
    1 ay önce bunu yazmışım,bazı çok bilmişler bizi topa tutmuştu,eee ne oldu,sonuç ortada....an itibariyle 3.28......hadi ufaktan alıma geçelim.....Tacirler benim......

3.  Alıntı Originally Posted by MAN94 Yazıyı Oku
    şirketin güvenirliğinin en güzel örneği bugün yaşanıyor , koç grubu , arcelik ve koç hol. Geri alım önerisi ( daha alınan bir lot dahi yok ) arclk %8 kchol %5 yukarıda. Dohol de geri alım yapıyor sürünüyor , gwindde de 8,7 milyon lot 4,77 a.o geri alım yapıldı. Durum ortada . Güvenilirlik nedir en güzel örneği. Bir de utanmadan hepsi buradayı nasd** da arz ettiler. Orada da gwinde yaptıklarını yapabilecekler mi acaba? (%35 düşüş)
    canım kardesim nasdag da aydın doğan bunu yapsın şırıngayla kan alırlar poposundan.zor zor .bizde spk uyumakta bist zatan çakalların elinde sahip siz olunca her sey olur .aydın doğan galata gwind.soygunun adresi .böyle halka arz eder bunlar .mertseler cesursalar yigitseler nasdagda da yapsınlar yapamaz yapamaz.bunlar güvensiz insanlar zaten

4.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Bizim lafımız kâğıda yeni gireceklere.....biz yandık onlar yanmasına,spekin ekmeğine yağ sürmesinler diye......bakın fiyat 4.49 u gösteriyor......kağıdın ederi 1.60 arkadaşlar....buna göre hareket edelim......ve ben eminim o fiyatlara yakın bir seviyeye gelecek......
     Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Ne alâka? Ben 3.2* lerden ufaktan alıma geçerim dedim.Eğer 50 bin lot alacaksın,3.2* lerden 10-15 lotla başlarım......sonra aşağıya doğru x2 şeklinde giderim......,strateji derler buna
    Vazifeli adamı ilk bakışta tanırım. Bu arkadaşa ve onu bu başlıkta savunmuş herkese dikkat etsin burayı takip edenler ;)

5. Dün akşam Cumhurbaşkanı bu yılki halka arzlardan bahsetti ama yatırımcının helak olduğundan haberi yok galiba

SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sadece bunda degil 3_4 isgunudur halka arz olup ilk islem gununden itibaren dusen hisseler de bir primlenme var .

7. Bu bioen aydem mtriks mercan vs.

8.  Alıntı Originally Posted by cndr Yazıyı Oku
    Vazifeli adamı ilk bakışta tanırım. Bu arkadaşa ve onu bu başlıkta savunmuş herkese dikkat etsin burayı takip edenler ;)
    Hâlâ vazifeli diyorlar,....he adamlar aylık 10 bin dolar veriyor........

Sayfa 70/125 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •