Sayfa 70/425 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 553 - 560 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Navlunlarda yazılıp çizilen gibi dönemsel düşüşünü tamamlar ve şubatdan sonra artarsa şirketin önü baya baya açılır.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    kambiyo karını hesaba katmadığımızda şirketin değeri nedir?

bence 2-2.5 milyar arası ...
    cari değeri 1,28 milyar...buraya er yada geç gelecek... 1-2 yıl içinde diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu denizcilik karındaki tahminim elbet kur nedeniyle,navlunlar için bir şey diyemiyorum o kısım baya oynak ama dolar tl paritesinde tahminim çok ama çok yukarda,orda çok tatsız işler olacak.
    tatsız derken?

Yani kurda martdan sonra patlama bekliyorum,tutamazlar.

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    cari değeri 1,28 milyar...buraya er yada geç gelecek... 1-2 yıl içinde diye düşünüyorum.
    Bence çok daha kısa sürede oraya geliriz.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla anlamadım bu para dümdük kambiyo karı yazıyorsa ty gibi bir kurt bu paranın haybeden kambiyo karının vergisini ödeyecek mi.Ödeyecekse bundan kaçmanın yoluna neden bakmıyor,bunda hadi bizi geçtik kendisinin yediği muhteşem kazığa neden tahammül ediyor.Öyle ya bizi öyle böyle dolandırır,o kısmı kolay,ama devlete ödeyeceği vergi reel,o vergiyi neden ödüyor ki,bir şekilde 4 gemi daha alır parayı başka işe bağlar,bu para niye var,ya da aslında yok mu cidden anlamadım))))))))))
    Ooo efsane geri dönmüş. Şubat da global kriz yok muydu ya? Çıkmıyor muyduk? .bu arada kurt gibi asıl bir hayvanı ty ye benzettiği biz için teesuflerimi iletiyorum. Lütfen söylemlerinize dikkat edin. Hedef gostermenize alıştık bari hakaret olmasın?

Dıpdıp bilanço sonrası çıkarım dedim.O esnada farkettim ki bunun bilançosu genelde 13 martda gelmiş.Mecburen bizim çıkış ertelendi.Yalnız sen neden hala buralardasın onu çözemedim ,bu zamanda fazla stres iyi değil zaten kriz var,ne zaman topiğe girsem burdasın,sanırım baya para bağlamışsın,sana da yazık ,paranı kurtardın mı çık burdan,zaten parayı diğer hisselerde 25 kat yapıyorsun,bura sana uğursuz geliyor,işin aslı senin gibi bir yatırımcının varlığı bence tüm topik ahalisinin içini karartıyor ya neyse.

Cidden aklıma takıldı dıpdıp sen zarardamısın bu kağıtda.

Sayfa 70/425 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •