Sayfa 69/425 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 545 - 552 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayır sizin bir yazınızda kambiyo karı iyi değildir,vergisi ödenecek diye yazdığınızı hatırlıyorum da,ona istinaden yazdım.
    bir yolunu bulmuşlar..VUK da vergisi gözükmüyor..

E o çaplı karı yazıp da vergisi ödenmiyorsa ne güzel işte değil mi))))))))

GSDHO nun değerini hesaplar iken kambiyo karını kaale almayın...piyasada almıyor....

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E o çaplı karı yazıp da vergisi ödenmiyorsa ne güzel işte değil mi))))))))
    yani aldatıyor ama bedelini ödemiyor mu demek istiyorsun...

kambiyo karını hesaba katmadığımızda şirketin değeri nedir?

bence 2-2.5 milyar arası ...

Yok bence bu sefer ciddi faaliyet karı da gelecek.Bence asıl şaşırtıcı kısım faaliyet karı olacak,kambiyo karını zaten sağır sultan duydu,gerçi fiyatlamadı ama cümle alem duydu ))))))

Bence denizcilik kısmı artık banko,banka ve faktöringte zaten hep para basıyor,silopi de bildiğim kadarı ile karda.Asıl sürpriz bence faaliyet karında olacak,herkes denizcilik karının artık geçici olmadığını görecek.Yumuşak karnımız olan denizcilik karı rutine binince her yıl sermayesi kadar karı sadece denizcilikten gelecek diye düşünüyorum.Bu da elbet fiyatlamaları değiştirecek.İşin döviz kısmı baya alengirli,ama o kısım da bilançoda nominal olarak inanılmaz değişimlere neden oluyor.Fk sı 1.5 olacak, şu anki değerle bilanço gelirse tabi)))))))))

Bu denizcilik karındaki tahminim elbet kur nedeniyle,navlunlar için bir şey diyemiyorum o kısım baya oynak ama dolar tl paritesinde tahminim çok ama çok yukarda,orda çok tatsız işler olacak.

Sayfa 69/425 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •