Sayfa 700/964 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hocam 1 nci aydan beri tetkik hakiminde sira bekliyor...

Sayin ixir hehe diyorum. Cvplarinizi aldiniz...

Akbank ve guven varligin borclari yapilandirilmis mi??? Bir bak

Digerleri dovizin yukselmesinden kaynakli

Senin beklentin o

Bizde hep dedik ki bu kadar kotu bilancolar bu kadar baskilar borclari yapilandirma ve indirim almak icin dedik

Sadece bu iki yapilandirmadan 30 milyon indirilmis...

Sen neye kiziyorsun bak bakalim bilancoya...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Ixir valborun usagi sanirim bayragi devr almis

3.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    kötü bilanço satılıyor olabilir.

tahtacı da madem öyle önce ben satarım, bilanço sonrası da satan ky nın elindekileri alırım demiştir.
    kötü bilançoyu sattı. şimdi toplayıp yerine koyma zamanı. böylece daha fazla mala girmiş olacak bence. bu durum, tahtacıda poh gibi para var demek oluyor. yok mu daha alayım diyor. alışı kuvvetli. tabi bu arada yedikleri küfürün ve bedduanın yükü de omuzlarında olacak.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

4.  Alıntı Originally Posted by barantico Yazıyı Oku
    Ixir valborun usagi sanirim bayragi devr almis
    bilanco dip notundan yapıştırda okuyum ak bank ve güven varlıkla vardıkları borc yapılandırmasını okuduğunu anlayamıyanlar yazı yazmam ..yapıştırnsda ky de okusun ) ..y.t.d hisse fiyatını onun icin burda tutuyorlarmışmışya..y.t.d tak yapıştır al bak de ak bank ve güven varlıkla vardıkları borc yapılandırması bilanco sayfa su dip not de yav zor mu*..y.t.d uzak tan seyredelim bakalım ne cevherler var ky de) y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    bilanco dip notundan yapıştırda okuyum ak bank ve güven varlıkla vardıkları borc yapılandırmasını okuduğunu anlayamıyanlar yazı yazmam ..yapıştırnsda ky de okusun ) ..y.t.d hisse fiyatını onun icin burda tutuyorlarmışmışya..y.t.d tak yapıştır al bak de ak bank ve güven varlıkla vardıkları borc yapılandırması bilanco sayfa su dip not de yav zor mu*..y.t.d uzak tan seyredelim bakalım ne cevherler var ky de) y.t.d
    Al işte bir tane daha...

yav kardeşim bilançoyu aç...2017 12 aylıktaki borçların ayrıntısına bak yani tabloya

sonra da 2018 mart ayının tablosuna bak...

sonra ceeeee diye göreceksin...

herşey dip notta yazar mı?? ya da her şirket ödediği her kredi taksidini KAP'ta mı açıklıyor. Allahım yaaa...

sayın ixir ben senin derdini anlıyorum da... sen de zayıfsın...

familya devam ediyor ama en zayıf halka sensin....
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. evet dip notu yapıştırında okuyalım olma mı* belki bendeki dip notla sizdeki farklı dır) y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam şöyle yorum yapayım en az 30-40 milyon zarar bekliyordum. Normalde de döviz artışı nedeniyle o şekilde gelmesi gerekiyordu. Ancak bilançoyu incelediğimde... Bilanço içerisine saklanmış bazı bilgiler gördüm... bunlardan bir kaç tanesini yazayım isterseniz. (Yani neredeyse kar gelecekmiş zorlama ile zarar açıklanmış)

aaral banka olan borç 850 bin euro oranında azalmış (bu borçla ilgili bir gelişme olabilir)

akbanka olan 9,345 milyon euroluk borç yani yaklaşık 36 milyonluk borç. TL ye çevrilmiş ve 23116 milyona düşmüş yani ya ödeme yapılmış ya da yapılandırılmış...

Güven Varlığa olan 11500 milyon euroluk borç yani 51 milyon TL lik borç TL'ye çevrilmiş ve 35850 TL ye düşürülmüş. burada da ya ödeme ya yapılandırma var...

şirketin borçlarını yapılandırdığı (bana göre) ve döviz borçlarını TL'ye çevirdiği izlenimini veriyor. Sadece bu iki borçtan şirket 30 milyonluk kar yazmış...

bu karı eritmek için de geçen bilançoyu düzeltmek amaçlı değerlendirdikleri stoklar 32 milyon olmuştu bu sefer onu 25 milyonlara kadar düşürmüşler...

Yani kısaca hem aareale cüzzi miktarda bir ödeme yapılması ve diğer borçlarda TL'ye dönülmesi ve indirim alınması, muhtemelen diğer borçlarla ilgili özellikle de aareal bankla ilgili de bunun gibi pazarlıkların devam ettiği, bunun için de bilanço ve tahtada bazı ayarlamalar yaptıkları izlenimini veriyor.

İnş. Yakın zamanda iyi haberler alırız... Bilançoda ki en önemli haber bence bazı borçlarla ilgili ödeme veya yapılandırma yapılıp dövizden TL'ye dönülmesidir...
    bunu yazan baban mı friko y.t.d

8. uzaktan izleyim y.t.d sen bilancoyu böyle okuyorsan yandın ki yandin) y.t.d

Sayfa 700/964 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •