Sayfa 700/948 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Küfür günah
    Küfür forumda yasak sürekli başka sebeplerle ceza alıyorum
    küfür benim karakterime ters....

2. bu gevşeme piyasayla alakalı hissemizle ilgili değil diye düşünüyorum , bu arada teknik işliyor.... ytd

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    bu gevşeme piyasayla alakalı hissemizle ilgili değil diye düşünüyorum , bu arada teknik işliyor.... ytd
    SN kitapci0

biraz daha açıklayıcı olsanız, teknik olarak ?

4.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Inşallah hocam bedelsiz konusunda ise beklentim oldugu icin degilde bilgi öğrenmek için sormuştum
    Tşk.
    Her yüz hissene karşın ilave olarak 26 hisse daha alacaksın. 1000 hissen olduğunu varsayalım şu andaki 2,39 fiyattan toplam 2.390 tl porföyün olur. Bedelsiz verildiğinde toplam 1260 hissen olur hisse fiyatı 1,39 düşer toplam paran 2.390 tl yani değişen birşey yok.

ANCAK hisse fiyatı 1,30 lu rakamlara düştüğünde hisse daha çok derinlik kazanacak görece olarak çok daha ucuz görünecek. Dolayısıyla bedelsizden sonra hacmin ve talebin artmasını bekliyorum. Burdayım ve ümidimi halen koruyorum

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    SN kitapci0

biraz daha açıklayıcı olsanız, teknik olarak ?
    ben teknikçi değilim , çok iyi teknik çi arkadaşın yorumunu attım , bana özelden atmıştı resim çıkmıyor sayfaya

6.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Her yüz hissene karşın ilave olarak 26 hisse daha alacaksın. 1000 hissen olduğunu varsayalım şu andaki 2,39 fiyattan toplam 2.390 tl porföyün olur. Bedelsiz verildiğinde toplam 1260 hissen olur hisse fiyatı 1,39 düşer toplam paran 2.390 tl yani değişen birşey yok.

ANCAK hisse fiyatı 1,30 lu rakamlara düştüğünde hisse daha çok derinlik kazanacak görece olarak çok daha ucuz görünecek. Dolayısıyla bedelsizden sonra hacmin ve talebin artmasını bekliyorum. Burdayım ve ümidimi halen koruyorum

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Bölme işlemini yanlış yapmışım 1,89 oluyo fiyat. (2390/1260 = 1,89 ) Teşekkürler sn. İzci ) sayfada olmasanda

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. hisse senetlerinde bedelsiz vermek marifet değildir , marifet yüksek oranda bedelsiz verebilecek özsermayeye sahip olmaktır , öz sermayeyi büyütmektir.sıkı sık bedelsşz veren hisselere bakın hiç bir halt olmamışlardır , kartn. ege en konya bakın ne olmuşlardır. dolayısıyla bu beni hiç sevindirmemiş , hatta hisseden soğutmuştur... ytd

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    hisse senetlerinde bedelsiz vermek marifet değildir , marifet yüksek oranda bedelsiz verebilecek özsermayeye sahip olmaktır , öz sermayeyi büyütmektir.... ytd
    Aslında işin en marifeti özkaynak karlılığıdır bizimde özkaynak karlılığımız yükselmektedir ama gelin görünki yine bize hüsran sn kitapçı

Sayfa 700/948 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •