Sayfa 700/972 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Yarın piyasalar tamamen açık olacağından dolayı resmen satış fırsatı da veriyor BİST bir yandan..

Oynaklığın biraz azalması da aslında iyi ama bugun kapanışa doğru yapılacak işlemler önemli...

Kurdan hergün %0.5 - 1.00 arasında kaybeden yabancıyı daha ne kadar tutabilirsiniz bilemiyorum. Özellikle ABD ve AVRUPA tarafında %70 değer kaybetmiş havayolları dururken ki bu hava yolları dünyanın en iyi en çok yolcu taşıyan ve karlı olanları iken neden yabancı parasını bizdeki havayollarına yatırsın diye içimden geçmiyor değil.

Gün kapanışı önemli, saat 16:30 dan sonraki işlemlere bakmak lazım.

Bankacılık kademeleri hepsi alış tarafında pozisyon açılmış gerçekleşirse endeks +1 üzerine çok rahat atar (yabancıların ne yaptığına bakmak lazım) yerliler alıyor şu durumda

Prent eksi 2

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Hayret yani borsa düşerken buradan döner diye durmadan aldım bir türlü dönmedi, 70 binlere iner diye gittim 82 binlerde fonların yarısını sattım ama işe bak tam oralardan döndü.
    Şimdi de düzeltme gelir diye bekliyoruz düzeltme gelmiyor, sürekli çıkıyor, tabi elimdeki fonların miktarı azaldığından düşerken götürdüğünü çıkarken getirmiyor, tcd, tkf, mps, gmr, eıd bunlardan hâla %20 civarı zarar var.
    Petrol fonu desen anlaşma sağlandı zarar çıkıyor diye sevinirken yine geldi 31 dolarlara bir türlü çıkamıyor, neyse sağlık olsun diyelim, beklemeye devam.
    kesinti haberinden sonra ki iyi bir kesinti yapılıyor 10MM bbl ama ne hikmetse petrol dusuyor enteresan

4. Eurobond fonlarında garip şeyler oluyor. IPV, DBH ve FUB fonları 3 günde 0,67 ile 0,71 arası değer kaybetmişken, TPL, GPA, AKE ve YBE fonları ise 3 günde 0,98 ile 1,94 arasında değer kazanmış. Bunun mantığını çözebilen arkadaşlar bize de anlatabilirler mi acaba.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Eurobond fonlarında garip şeyler oluyor. IPV, DBH ve FUB fonları 3 günde 0,67 ile 0,71 arası değer kaybetmişken, TPL, GPA, AKE ve YBE fonları ise 3 günde 0,98 ile 1,94 arasında değer kazanmış. Bunun mantığını çözebilen arkadaşlar bize de anlatabilirler mi acaba.
    Mark to market yapılıyor o yüzden.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Hayret yani borsa düşerken buradan döner diye durmadan aldım bir türlü dönmedi, 70 binlere iner diye gittim 82 binlerde fonların yarısını sattım ama işe bak tam oralardan döndü.
    Şimdi de düzeltme gelir diye bekliyoruz düzeltme gelmiyor, sürekli çıkıyor, tabi elimdeki fonların miktarı azaldığından düşerken götürdüğünü çıkarken getirmiyor, tcd, tkf, mps, gmr, eıd bunlardan hâla %20 civarı zarar var.
    Petrol fonu desen anlaşma sağlandı zarar çıkıyor diye sevinirken yine geldi 31 dolarlara bir türlü çıkamıyor, neyse sağlık olsun diyelim, beklemeye devam.
    Petrolde 40 dolar üzeri zor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Hog al üstad o da et...
    Emminin bir bildiği vardır:

8. Sarı başlıklı kızın hazin sonu hikayesini okuyan varmi? Pardon o kırmızı başlıklı kızdı..😃
    İşlem yaptigimdan fazla yazamiyorum 😌

Sayfa 700/972 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •