Sayfa 700/871 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. bu aralar internetten banvit ile ilgili haberlere bakıyorum...bu topikte google reklamları da hem buna yönelik oluyor..bu aralar topik sayfamda sürekli cicivler görünüyor sasso civciv nereden alınır ?? reklamları çıkıyor...:kahkah: sanki tavuk yetiştiriciliğine başlayacaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu aralar internetten banvit ile ilgili haberlere bakıyorum...bu topikte google reklamları da hem buna yönelik oluyor..bu aralar topik sayfamda sürekli cicivler görünüyor sasso civciv nereden alınır ?? reklamları çıkıyor...:kahkah: sanki tavuk yetiştiriciliğine başlayacaz...
    matba , kağıt , un , balık art arda fazla karıştırdın keko sen bu sıralar. sonunda kötü çarpacaklar seni...:oleyo:
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    matba , kağıt , un , balık art arda fazla karıştırdın keko sen bu sıralar. sonunda kötü çarpacaklar seni...:oleyo:
    sıkıntı yok dostum ..yola devam..:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sıkıntı yok dostum ..yola devam..:)
    pek hareketli bir hisse değil.seni kuluçkaya yatırmasın sonra tavukçular.sen hareketi seversin:oleyo:
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

5. uncu bizi biraz hamura buladı ama yaptıklarını da bir yere not aldım...vakti geldiğinde ona hesap sormasını bilirim...:kahkah:

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    pek hareketli bir hisse değil.seni kuluçkaya yatırmasın sonra tavukçular.sen hareketi seversin:oleyo:
    yok dostum bahar mevsimi güzeldir...civcivlerin yumurtadan çıkma vaktidir...tavuklar bu mevsimde iyi çoğalır...iyi yemlerle beslendiler...artık bundan sonra kanatlanacaklardır...bence kimse onları tutamaz..zaten iki aydır yuvada kuluçkaya oturmuştu..yeni yeni yuvasından çıkıyor...

7. bir tavuk 21 gün kuluçkaya yatar ....bizimkisi tam 60 gündür yatıyor...gören kış uykusuna yattı sanacak...:kahkah: civcivleri görmezsem ben de öyle sanacaktım...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

keko

Benden başka kimse topikte yok yahu....:kahkah: herkes umudunu piliçlerden kesmiş...
    Ne güzel. Tam kendin çal kendin oyna yeri olmuş. [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 700/871 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •